despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

Termeni si conditii de utilizare www.desprepescuit.ro

 • ACCEPTARE TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
    Pentru utilizarea site-ului www.desprepescuit.ro este necesar sa cititi si sa acceptati in intregime termenii si conditiile de utilizare . Utilizarea in continuare a site-ului www.desprepescuit.ro presupune ca sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, nu utilizati serviciile site-ului www.desprepescuit.ro .
 • MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE
    Termenii si conditiile de utilizare se pot modifica in orice moment, de catre realizatorii site-ului. Realizatorii siteului www.desprepescuit.ro isi rezerva dreptul de a nu anunta in prealabil utilizatorul in legatura cu modificarile termenilor si conditiilor de utilizare.
  Oricine utilizeaza siteul, utilizatori inregistrati sau vizitatori au acces permanent la TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE.
 • DREPTURI SI PERMISIUNI REFERITOARE LA CONTINUT
    Este interzisa copierea continutului si informatiilor de orice natura a site-ului www.desprepescuit.ro in vederea utilizarii in scop comercial. Folosirea informatiilor de pe site-ul www.desprepescuit.ro este permisa doar cu acordul scris al realizatorilor site-ului.
 • OBLIGATII UTILIZATOR
    In cazul in care doriti sa deveniti membrii (utilizatori) ai site-ului www.desprepescuit.ro , adica doriti sa creati un cont de utilizator, pentru a putea beneficia de serviciile oferite de site-ul www.desprepescuit.ro, trebuie sa furnizati datele corecte despre dumneavoastra si se presupune ca sunteti de acord ca www.desprepescuit.ro poate inregistra si stoca informatii despre dumneavoastra, care sunt obtinute cu acordul dumneavoastra in prealabil. Site-ul www.desprepescuit.ro poate utiliza aceste informatii ca si semnatura pentru postarile dumneavoastra de orice natura (comentarii, fotografii, anunturi...).

    Utilizatorul are obligatia de a transmite date corecte, in momentul in care doreste sa utilizeze formularele de introducere informatii de orice natura si serviciile oferite de site-ul www.desprepescuit.ro . Sunt interzise cu desavarsire mesajele, informatiile imorale sau cu caracter polemic . Utilizatorul care nu respecta aceste obligatii va avea contul blocat si nu va mai putea beneficia de serviciile oferite de site-ul www.desprepescuit.ro pentru adaugare de informatii de orice natura. In momentul adaugarii unei informatii de orice natura, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru continutul adaugat pe site-ul www.desprepescuit.ro .
 • RESPONSABILITATI
    Site-ul www.desprepescuit.ro nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile de orice natura introduse de catre utilizatorii site-ului.