despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

Scoici in vin alb

  • Ingrediente reteta culinara :
    Scoici in vin alb

  • - vin alb 350 ml
    - 1 kg de scoici
    - 7 catei de usturoi
    - un ardei iute
    - sare
    - piper

  • Preparare reteta culinara :

  • Se pune o oala la fiert cu aproximativ doi litri de apa si putin sare. Cand apa incepe sa fiarba se adauga scoicile bine spalate inainte. Se lasa sa fiarba scoicile pana cand incep sa se desfaca cochiliile. Aveti grija sa aruncati scoicile care dupa fierbere nu si-au desfacut cochiliile. Dupa ce au fiert scoicile, se pun intr-o strecuratoare, apoi se separa cochiliile si se pastreaza doar partea de care este prinsa carnea. Intr-o oala se pun la fiert 350 ml de vin, ardeiul iute taiat rondele subtiri, usturoiul tocat marunt, putina sare si piper, dupa care se acopera cu un capac si se lasa la foc mic. Cand incepe sa fiarba compozitia din oala, se adauga si scoicile fierte inainte si se lasa sa fiarba in continuare aproximativ 20 de minute.
    Scoicile in vin alb se servesc calde.
  • Pofta buna !

  • ALTE RETETE PESTE SCOICA DE RAU

  • Scoici la tigaie in sos de vin

    Se spala scoicile (carne de scoici fara cochilie), se pun intr-un castron, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se amesteca si se lasa sa stea aproximativ 35 de minute.
    Intr-o tigaie neade citeste tot

  • Scoici la tigaie in sos de vin alb si usturoi

    Intr-o oala se pun scoicile (midiile), se presara doua lingurite de delikat legume, se amesteca si se lasa la decongelat, aproxiamtiv 35 de minute.
    Intr-o tigaie neaderenta se pune untul si se citeste tot

  • retete culinare SCOICA DE RAU

    Vezi aici toate retetele culinare din scoica de rau

  • Te-ar mai putea interesa

  • retete culinare peste

    Alte retete culinare din alte specii de pesti

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc