despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

Saramura de pastrav indigen

  • Ingrediente reteta culinara :
    Saramura de pastrav indigen

  • Peste proaspat, patru cinci bucati,ardei iute, ardei gras, piper, sare, usturoi, cimbru, patrunjel, rosii.

  • Preparare reteta culinara :

  • Se curata pestele, se spala, apoi se aseaza pe un prosop de bucatarie. Se lasa 10 minute. Se ia o tigaie de copt vinete sau ardei si se pune la foc. In tigaie se asterne un strat de sare, se lasa putin sa se încalzeasca apoi se aseaza pestele. Se coace pestele pe patul de sare pe ambele parti. Intr-o cratita se toaca legumele, se condimenteaza cu sare si piper dupa care se adauga putina apa si se da la foc mic pana incepe sa fiarba. Dupa ce pestele s-a copt pe patul de sare, se scutura bine si se aseaza in cratita, se acopera cu un capac si se lasa 10 minute. Saramura de pastrav se poate servi cu mamaliga si un pahar de vin alb.
  • Saramura-de-pastrav-indigen_8-11-2017-3-17-30_saramura-de-pastrav.jpg
  • Pofta buna !

  • ALTE RETETE PESTE PASTRAV INDIGEN

  • Peste prajit pastrav indigen

    Se curata si se spala pastravul indigen, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. citeste tot

  • retete culinare PASTRAV INDIGEN

    Vezi aici toate retetele culinare din pastrav indigen

  • Te-ar mai putea interesa

  • retete culinare peste

    Alte retete culinare din alte specii de pesti

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc