Ingrediente reteta culinara :
|
- nisetru |
Se spala nisetrul si se pune intr-o tava, separat se pune intr-un vas sucul de la o portocala si de la o lamaie, uleiul de masline, vinul si apa, se amesteca bine si se adauga si cate putin din fiecare condiment. Amestecul format se pune peste nisetrul din tava, dupa care se introduce in cuptor la o temperatura de aproximativ 180 de grade celsius. Din cand in cand se mai unge pestele cu sosul din tava, ca sa nu se usuce pe deasupra. Se tine tava la cuptor aproximativ o ora, dupa care se scoate si se aranjeaza pe o farfurie intinsa sau un platou, pentru servire. Nisetrul la cuptor se serveste cu legume fierte, legume la gratar sau orez fiert. |
Pofta buna !
Nisetru in crusta de pesmet si malaiSe curata nisetrul, se spala si se lasa la scurs, dupa care se taie in felii potrivite. Bucatile de nisetru se presara cu piper, sare si putin delikat, dupa care se pudreaza prin amestecul format din citeste tot |
Nisetru in sos de vin albNisetrul este un peste care are cartilagii multe. Se curata, se spala si se taie nisetrul in felii rondele. Rondelele de nisetru se condimenteaza cu sare si piper, se aseaza intr-o tava, se stropesc c citeste tot |
Nisetru la tavaSe curata si se spala bine nisetrul, se taie in felii rondele, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei rosu si ghimbir. Rondelele de nisetru se aseaza intr-o tava si se stropesc cu ul citeste tot |
Nisetru prajitNisetrul se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Se pudreaza bucatile de nisetru cu faina, se pun la prajit in ulei si se rumenesc pe ambele parti. Dupa ce s-au rumenit bucatile de peste, citeste tot |
Rasol de nisetruSe curata si se spala nisetrul dupa care se taie in bucati potrivite. Se curata si se spala ceapa si morcovul, dupa care se pun la fiert intr-o oala cu apa cu sare, doua foi de dafin, boabe de piper, citeste tot |
Rasol de nisetru cu maionezaSe curata nisetrul se spala si se pune in apa cu putina sare. Se curata si se spala legumele, se taie rondele apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa, se adauga si o frunza de dafin, cateva boabe de p citeste tot |
Storceag de nisetruSe curata nisetrul, se spala si se portioneaza in bucati potrivite. Capul si coada de nisetru se pun la fiert intr-o oala cu aproximativ 10 litri de apa. Celelalte bucati de peste taiate cam la trei c citeste tot |
Storceag de nisetru cu smantanaSe curata pestele se spala si se taie rondele. Se pune intr-o oala la fiert apa cu o lingura de sare, iar cand incepe sa fiarba se adauga capul de nisetru. Se lasa la fiert aproximativ 15 minute, dupa citeste tot |
![]() |
![]() |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |