PESTE PRAJIT ROSIOARA |
![]() |
Se curata si se spala rosioara, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si p citeste tot |
SALATA CU ROSIOARA |
![]() |
Se spala salata, se scurge bine de apa, se taie fasii mai mari si se aseaza pe o farfurie plata. Se adauga ceapa taiata rondele, iar printre ele se aseaza ardeii cu varful spre centru. Rosioara se taie bucatele si se aseaza peste ceapa din mijloc, ap citeste tot |
SALATA DE ROSIOARA SARATA |
![]() |
Rosioara se taie felii cu latimea de 1 cm. Cartofii se fierb si se taie felii subtiri. Ceapa se taie pestisori si se fierbe 10 min. in apa amestecata cu otet. Fasolea se fierbe separat, schimbandu-se 2 ape in timpul fierberii, apoi se scurge. Castr citeste tot |
SARAMURA DE PESTE ROSIOARA |
![]() |
Pentru saramura de peste rosioara este necesara o tava pe care se aseaza un strat gros de sare cam de 3-4 milimetrii. Dupa ce a fost eviscerata si spalata, rosioara se aseaza in tava pe stratul de sare. Cand este gata, pestele se curata crusta de s citeste tot |
<< prima < inapoi [1] inainte > ultima >> |
![]() |
![]() |
![]() |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |