BORS DE NISETRU |
![]() |
Se curata si se spala nisetrul, dupa care se portioneza capul in bucati, se taie marunt morcovul, telina si ceapa dupa care se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Dupa ce incepe sa fiarba se lasa aproximativ 10 minute dupa care se adauga citeste tot |
NISETRU IN CRUSTA DE PESMET SI MALAI |
![]() |
Se curata nisetrul, se spala si se lasa la scurs, dupa care se taie in felii potrivite. Bucatile de nisetru se presara cu piper, sare si putin delikat, dupa care se pudreaza prin amestecul format din malai si pesmet. Se prajesc bucatile de nisetru in citeste tot |
NISETRU IN SOS DE VIN ALB |
![]() |
Nisetrul este un peste care are cartilagii multe. Se curata, se spala si se taie nisetrul in felii rondele. Rondelele de nisetru se condimenteaza cu sare si piper, se aseaza intr-o tava, se stropesc cu putin ulei, dupa care se adauga vin alb, cat sa citeste tot |
NISETRU LA CUPTOR CU SOS DE PORTOCALA SI LAMAIE |
![]() |
Se spala nisetrul si se pune intr-o tava, separat se pune intr-un vas sucul de la o portocala si de la o lamaie, uleiul de masline, vinul si apa, se amesteca bine si se adauga si cate putin din fiecare condiment. Amestecul format se pune peste nisetr citeste tot |
NISETRU LA TAVA |
![]() |
Se curata si se spala bine nisetrul, se taie in felii rondele, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei rosu si ghimbir. Rondelele de nisetru se aseaza intr-o tava si se stropesc cu ulei de masline. Rosiile se spala bine apoi se pune citeste tot |
NISETRU PRAJIT |
![]() |
Nisetrul se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Se pudreaza bucatile de nisetru cu faina, se pun la prajit in ulei si se rumenesc pe ambele parti. Dupa ce s-au rumenit bucatile de peste, se scurg bine de ulei, se scot pe o farfurie, se p citeste tot |
RASOL DE NISETRU |
![]() |
Se curata si se spala nisetrul dupa care se taie in bucati potrivite. Se curata si se spala ceapa si morcovul, dupa care se pun la fiert intr-o oala cu apa cu sare, doua foi de dafin, boabe de piper, putin otet, un pahar de vin alb, si cuisoare, apoi citeste tot |
<< prima < inapoi [1] 2 inainte > ultima >> |
![]() |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |