COREGON AFUMAT |
![]() |
Se curata si se spala pestii, se scot si branhiile, se sareaza bine si se pun intr-un vas la frigider pentru aproximativ 24 de ore. Dupa ce a stat in frigider, se scoate pestele se scurge de zeama, se clateste putin si se lasa sa se zvante cateva ore citeste tot |
COREGON AFUMAT LA GRATAR |
![]() |
Coregonul se curata si se spala, se condimenteaza cu sare si piepr, se curata usturoiiul si se pune cate un catel in interiorul fiecarui peste si cate o felie de lamaie. Se stropesc pestii cu ulei de masline si zeama de lamaie, dupa care se lasa deop citeste tot |
COREGON CONDIMENTAT LA CUPTOR |
![]() |
Se curata pestii, se spala, se cresteaza, se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru peste, se introduc feliute de lamaie si usturoi in crestaturile facute inainte, dupa care se pun intr-o tava de cuptor si se adauga pe fiecare peste cate o citeste tot |
COREGON CU LAMAIE |
![]() |
Se curata pestele, se spala si se taie in forma de rondele. Se asezoneaza bucatile de peste cu sare si zeama de lamaie, dupa care se pun la prajit intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline si unt. Se prajesc bucatile de peste pana cand prind o c citeste tot |
COREGON CU LEGUME |
![]() |
Fileurile de peste se condimenteaza cu sare si piper, se pun intr-o tava si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade celsius, pentru aproximativ 30 de minute. Intr-o tigaie mai adanca se topesc 50 de grame de unt, se adauga trei catei de ustur citeste tot |
COREGON CU LEGUME LA CUPTOR |
![]() |
Se curata si se spala pestii dupa care se pun intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei de masline. Se ung si pestii cu putin ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi, rozmarin si patrunjel verde tocat. In tava de cuptor se ma citeste tot |
COREGON CU MAMALIGUTA SI SOS DE USTUROI |
![]() |
Se pune apa la fiert pentru mamaliga, se adauga sare, 50 de grame de unt apoi malaiul si se amesteca din cand in cand. Se curata pestele, se spala, se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile de peste prin faina de grau dupa care se pun intr-o citeste tot |
| << prima < inapoi [1] 2 3 4 inainte > ultima >> |
| Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |