Ingrediente reteta culinara :
|
- cambula (patru fileuri) |
Se curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se sterg bucatile de peste cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron doua linguri de faina cu un sfert de lingurita de piper macinat, se dau fileurile de cambula prin amestecul format, se scutura de excesul de faina si se pun la prajit intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline, pentru doua minute pe fiecare parte, prima data pe partea cu pielea. Dupa ce s-au prajit bucatile de cambula, se scot pe o farfurie intinsa sau un platou si se servesc calde cu garnitura de cartofi natur si verdeata presarata pe deasupra. |
Pofta buna !
Cambula cu lamaie la cuptorSe curata si se spala cambula dupa care se taie in fileuri. Se ia un vas de cuptor si se unge cu putin ulei de masline, se aseaza un strat de fileuri de cambula, apoi felii subtiri de lamaie. Se condi citeste tot |
Cambula cu unt la cuptor Se curata cambula si se spala, dupa care se cresteaza oblic, apoi se pune intr-o tava de cuptor. Se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, cimbru si se stropeste cu putin ulei de masline. |
Cambula în crusta de cartofiSe curata si se spala cartofii, se rad pe razatoarea mare, se clatesc cu putina apa, se scurg bine apoi se amesteca cu 20 de grame de amidon alimentar. Se intind pe un prosop de bucatarie curat, si se citeste tot |
Cambula la tigaie cu couscous rosii si ghimbirSe curata si se spala cambula, dupa care se taie in fileuri apoi se usuca cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron putina faina cu sare, piper macinat si putin praf de usturoi, dupa care citeste tot |
File de cambula cu unt la cuptorSe curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se curata si se spala morcovii si dovleceii, dupa care se taie in fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper legumele si fileurile de camb citeste tot |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |