Ingrediente reteta culinara :
|
- cambula (opt fileuri) |
Se curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se curata si se spala morcovii si dovleceii, dupa care se taie in fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper legumele si fileurile de cambula, se stropesc cu putin ulei de masline peste ele, apoi se invelesc cateva legume cu fileurile de peste si se pun intr-o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt. Se curata si se zdrobeste usturoiul, apoi se adauga peste compozitia din tava, se mai adauga pe deasupra si cateva feliute de unt. Se baga tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade celsius si se lasa pentru aproximativ 25 de minute. Fileul de cambula la cuptor se serveste cald stropit cu zeama de lamaie pe deasupra. |
Pofta buna !
Cambula cu lamaie la cuptorSe curata si se spala cambula dupa care se taie in fileuri. Se ia un vas de cuptor si se unge cu putin ulei de masline, se aseaza un strat de fileuri de cambula, apoi felii subtiri de lamaie. Se condi citeste tot |
Cambula cu unt la cuptor Se curata cambula si se spala, dupa care se cresteaza oblic, apoi se pune intr-o tava de cuptor. Se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, cimbru si se stropeste cu putin ulei de masline. |
Cambula în crusta de cartofiSe curata si se spala cartofii, se rad pe razatoarea mare, se clatesc cu putina apa, se scurg bine apoi se amesteca cu 20 de grame de amidon alimentar. Se intind pe un prosop de bucatarie curat, si se citeste tot |
Cambula la tigaieSe curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se sterg bucatile de peste cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron doua linguri de faina cu un sfert de lingurita de piper macina citeste tot |
Cambula la tigaie cu couscous rosii si ghimbirSe curata si se spala cambula, dupa care se taie in fileuri apoi se usuca cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron putina faina cu sare, piper macinat si putin praf de usturoi, dupa care citeste tot |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |