despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

Cambula la tigaie cu couscous rosii si ghimbir

  • Ingrediente reteta culinara :
    Cambula la tigaie cu couscous rosii si ghimbir

  • - cambula
    - 70 grame faina
    - praf de usturoi
    - sare
    - piper macinat
    - 50 grame unt
    - cinci linguri ulei de masline
    - 250 grame couscous
    - ghimbir
    - usturoi
    - o lamaie
    - 400 grame rosii cherry
    - ceapa rosie
    - patrunjel verde
    - o lingurita boia ardei rosu

  • Preparare reteta culinara :

  • Se curata si se spala cambula, dupa care se taie in fileuri apoi se usuca cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron putina faina cu sare, piper macinat si putin praf de usturoi, dupa care se dau fileurile prin amestecul format. Se scutura de exces si se pun la prajit intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline si unt.
    Pentru prepararea couscous-ului se adauga intr-un castron, grauntele de couscous, boiaua de ardei rosu, ghimbirul tocat marunt si putina sare, se amesteca bine, apoi se toarna 450 ml de apa fierbinte in castron, se acopera cu un capac si se lasa sa se umfle couscous-ul.
    In alt castron se adauga ceapa rosie taiata felii subtiri, usturoiul toacat marunt si zeama de la o lamaie.
    Dupa ce s-a umflat couscous-ul se amesteca cu ceapa si sucul de lamaie, se adauga rosii cherry taiate in doua, patrunjel verde tocat marunt si o lingura de ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
    Se aseaza pe o farfurie intinsa fileurile de cambula, se adauga couscous-ul langa peste si cateva feliute de lamaie.
  • Pofta buna !

  • ALTE RETETE PESTE CAMBULA

  • Cambula cu lamaie la cuptor

    Se curata si se spala cambula dupa care se taie in fileuri. Se ia un vas de cuptor si se unge cu putin ulei de masline, se aseaza un strat de fileuri de cambula, apoi felii subtiri de lamaie. Se condi citeste tot

  • Cambula cu unt la cuptor

    Se curata cambula si se spala, dupa care se cresteaza oblic, apoi se pune intr-o tava de cuptor. Se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, cimbru si se stropeste cu putin ulei de masline.
    Intr- citeste tot

  • Cambula în crusta de cartofi

    Se curata si se spala cartofii, se rad pe razatoarea mare, se clatesc cu putina apa, se scurg bine apoi se amesteca cu 20 de grame de amidon alimentar. Se intind pe un prosop de bucatarie curat, si se citeste tot

  • Cambula la tigaie

    Se curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se sterg bucatile de peste cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron doua linguri de faina cu un sfert de lingurita de piper macina citeste tot

  • File de cambula cu unt la cuptor

    Se curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se curata si se spala morcovii si dovleceii, dupa care se taie in fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper legumele si fileurile de camb citeste tot

  • retete culinare CAMBULA

    Vezi aici toate retetele culinare din cambula

  • Te-ar mai putea interesa

  • retete culinare peste

    Alte retete culinare din alte specii de pesti

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc