Ingrediente reteta culinara :
|
- cambula |
Se curata cambula si se spala, dupa care se cresteaza oblic, apoi se pune intr-o tava de cuptor. Se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, cimbru si se stropeste cu putin ulei de masline. Intr-o cratita mica se topesc trei linguri de unt si se adauga cinci catei de usturoi tocati marunt. Se curata trei morcovi si se taie fasii subtiri, se adauga peste pestele din tava, dupa care se toarna pe deasupra untul topit inainte. Se baga tava cu cambula in cuptorul preincalzit la 180 de grade celsius si se tine aproximativ 25 de minute. Cambula la cuptor se serveste calda, stropita cu zeama de lamaie pe deasupra. |
Pofta buna !
Cambula cu lamaie la cuptorSe curata si se spala cambula dupa care se taie in fileuri. Se ia un vas de cuptor si se unge cu putin ulei de masline, se aseaza un strat de fileuri de cambula, apoi felii subtiri de lamaie. Se condi citeste tot |
Cambula în crusta de cartofiSe curata si se spala cartofii, se rad pe razatoarea mare, se clatesc cu putina apa, se scurg bine apoi se amesteca cu 20 de grame de amidon alimentar. Se intind pe un prosop de bucatarie curat, si se citeste tot |
Cambula la tigaieSe curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se sterg bucatile de peste cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron doua linguri de faina cu un sfert de lingurita de piper macina citeste tot |
Cambula la tigaie cu couscous rosii si ghimbirSe curata si se spala cambula, dupa care se taie in fileuri apoi se usuca cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron putina faina cu sare, piper macinat si putin praf de usturoi, dupa care citeste tot |
File de cambula cu unt la cuptorSe curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se curata si se spala morcovii si dovleceii, dupa care se taie in fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper legumele si fileurile de camb citeste tot |
![]() |
![]() |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |