Ingrediente reteta culinara :
|
- cambula (file 600 grame) |
Se curata si se spala cambula dupa care se taie in fileuri. Se ia un vas de cuptor si se unge cu putin ulei de masline, se aseaza un strat de fileuri de cambula, apoi felii subtiri de lamaie. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se continua cu un strat de fileuri si apoi felii de lamaie, pana cand se termina pestele. Se introduce vasul termorezistent in cuptorul preincalzit la 180 de grade celsius si se tine aproximativ 30 de minute. Dupa ce se opreste focul se scoate cambula din cuptor si se serveste cu feliute de lamaie si marar presarat pe deasupra. |
Pofta buna !
Cambula cu unt la cuptor Se curata cambula si se spala, dupa care se cresteaza oblic, apoi se pune intr-o tava de cuptor. Se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, cimbru si se stropeste cu putin ulei de masline. |
Cambula în crusta de cartofiSe curata si se spala cartofii, se rad pe razatoarea mare, se clatesc cu putina apa, se scurg bine apoi se amesteca cu 20 de grame de amidon alimentar. Se intind pe un prosop de bucatarie curat, si se citeste tot |
Cambula la tigaieSe curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se sterg bucatile de peste cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron doua linguri de faina cu un sfert de lingurita de piper macina citeste tot |
Cambula la tigaie cu couscous rosii si ghimbirSe curata si se spala cambula, dupa care se taie in fileuri apoi se usuca cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron putina faina cu sare, piper macinat si putin praf de usturoi, dupa care citeste tot |
File de cambula cu unt la cuptorSe curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se curata si se spala morcovii si dovleceii, dupa care se taie in fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper legumele si fileurile de camb citeste tot |
![]() |
![]() |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |