despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

desprepescuit.ro

  • Ingrediente reteta culinara :
    Cambula în crusta de cartofi

  • - cambula (aproximativ 600 grame fileuri)
    - 500 grame cartofi
    - trei oua
    - sare
    - piper
    - patrunjel verde tocat marunt
    - 20 grame amidon alimentar
    - boia de ardei rosu
    - cinci lingurite mustar dulce
    - hrean
    - faina
    - ulei de masline
    - vin alb
    - o caciulie de usturoi

  • Preparare reteta culinara :

  • Se curata si se spala cartofii, se rad pe razatoarea mare, se clatesc cu putina apa, se scurg bine apoi se amesteca cu 20 de grame de amidon alimentar. Se intind pe un prosop de bucatarie curat, si se mai lasa la zvantat cateva minute.
    Se curata si se spala cambula, se taie in fileuri, se sterg bucatile de peste cu servetele de bucatarie. Intr-un castron se adauga mustar dulce, hrean ras pe razatoarea mica, sare, piper si patrunjel verde tocat, se amesteca bine, apoi se ung fileurile de cambula cu compozitia rezultata. Se lasa sa stea putin pe o farfurie, sa intre condimentele in fileuri.
    Intr-un castron se amesteca trei oua cu sare, piper macinat, patrunjel verde tocat si boia de ardei rosu. Se trec fileurile de cambula prin faina, apoi prin ouale amestecate cu condimente, dupa care se dau prin cartofii rasi si se acopera pe toate partile. Se pun fileurile intr-o tava de cuptor, pe hartie de copt unsa cu putin ulei de masline. Printre fileuri se aseaza catei de usturoi si se stopesc cu putin vin si ulei de masline. Se baga tava in cuptorul preincalzit si se tin la foc potrivit pana cand se rumenesc.
    La servire cambula in crusta de cartofi se stropeste cu suc de lamaie pe deasupra.
  • Pofta buna !

  • ALTE RETETE PESTE CAMBULA

  • Cambula cu lamaie la cuptor

    Se curata si se spala cambula dupa care se taie in fileuri. Se ia un vas de cuptor si se unge cu putin ulei de masline, se aseaza un strat de fileuri de cambula, apoi felii subtiri de lamaie. Se condi citeste tot

  • Cambula cu unt la cuptor

    Se curata cambula si se spala, dupa care se cresteaza oblic, apoi se pune intr-o tava de cuptor. Se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, cimbru si se stropeste cu putin ulei de masline.
    Intr- citeste tot

  • Cambula la tigaie

    Se curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se sterg bucatile de peste cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron doua linguri de faina cu un sfert de lingurita de piper macina citeste tot

  • Cambula la tigaie cu couscous rosii si ghimbir

    Se curata si se spala cambula, dupa care se taie in fileuri apoi se usuca cu servetele de bucatarie. Se amesteca intr-un castron putina faina cu sare, piper macinat si putin praf de usturoi, dupa care citeste tot

  • File de cambula cu unt la cuptor

    Se curata si se spala cambula, apoi se taie in fileuri. Se curata si se spala morcovii si dovleceii, dupa care se taie in fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper legumele si fileurile de camb citeste tot

  • retete culinare CAMBULA

    Vezi aici toate retetele culinare din cambula

  • Te-ar mai putea interesa

  • retete culinare peste

    Alte retete culinare din alte specii de pesti

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc