despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

anghila prajita

  • Ingrediente reteta culinara :
    Anghila prajita

  • - anghila
    - faina
    - sare
    - pesmet
    - ulei
    - lamaie

  • Preparare reteta culinara :

  • Se curata anghila de piele, se spala si se taie in bucati potrivite pentru prajit, apoi se lasa la scurs. Dupa ce s-au zvantat bucatile de anghila, se dau prin faina, prin ou batut, prin pesmet, dupa care se pun intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc bucatile de anghila pe toate partile dupa care se scot pe un prosop de bucatarie, la scurs. Dupa ce s-au scurs se aseaza bucatile de anghila pe o farfurie si se stropesc cu zeama de lamaie. Anghila prajita se serveste calda, cu garnitura de cartofi prajiti sau cartofi natur.
  • Pofta buna !

  • ALTE RETETE PESTE ANGHILA

  • retete culinare ANGHILA

    Vezi aici toate retetele culinare din anghila

  • Te-ar mai putea interesa

  • retete culinare peste

    Alte retete culinare din alte specii de pesti

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc