despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

anghila cu sos

  • Ingrediente reteta culinara :
    Anghila cu sos

  • - anghila
    - ceapa
    - piper
    - sare
    - marar
    - morcov
    - otet
    - foi de dafin
    - patrunjel radacina
    - lamaie
    - unt
    - faina

  • Preparare reteta culinara :

  • Anghila se curata de piele, se spala, si se taie felii mai graosute, dupa care se condimenteaza pe toate partile. Se spala ceapa si se taie feliute. Se pune intr-o oala la fiert 500 ml de apa si 250 ml de otet. In alta oala se pune anghila la fiert impreuna cu ceapa, patrunjelul radacina tocat marunt, sare, piper, morcov, foi de dafin. Intr-o cratita se pune 50 de grame de unt si se topeste, se adauga faina si se lasa pe foc pana prinde o guloare galbuie. Dupa ce a fiert supa, se strecoara si se pune zeama in cratita in care am topit untul. Se mai lasa pe foc putin pana se omogenizeaza dupa care se adauga si bucatile de anghila. Se toaca marunt mararul si se adauga peste peste. Anghila cu sos se serveste calda sau rece.
  • Pofta buna !

  • ALTE RETETE PESTE ANGHILA

  • retete culinare ANGHILA

    Vezi aici toate retetele culinare din anghila

  • Te-ar mai putea interesa

  • retete culinare peste

    Alte retete culinare din alte specii de pesti

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc