despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

sitari la tava

  • Ingrediente reteta culinara :
    Sitari la tava

  • - 8 sitari
    - 200 grame de slanina afumata de porc
    - unt
    - paine
    - sare
    - piper

  • Preparare reteta culinara :

  • Inainte de a prepara aceasta reteta, sitarii trebuiesc tinuti o zi, intr-un loc aerat si racoros. Dupa ce au stat o zi in locul racoros si aerat, sitarii se curata de pene, se eviscereaza, se spala, apoi se dau printr-o falcara. Se ung cu unt, se invelesc cu felii subtiri de slanina afumata de porc, se fixeaza cu ajutorul unor scobitori si se pun la fript, in tava, aproximativ 25 de minute. Trebuie sa intoarcem sitarii sa se prajeasca pe toate partile, dar mare grija sa nu se usuce. Cand sunt gata sitarii, se scot feliile de slanina afumata de porc, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se taie o paine in felii si se pun la prajit pe un gratar incins. Sitarii la tava se servesc pe felii de paine prajita, cu slanina afumata de porc.



  • Va dorim pofta buna !
  • Te-ar mai putea interesa

  • retete vanatoresti SITAR

    Vezi toate retetele culinare din SITAR

    retete culinare vanatoresti

    Alte retete culinare vanatoresti

  • Adauga reteta culinara cu specific vanatoresc