despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

Grauri fripti

  • Ingrediente reteta culinara :
    Grauri fripti

  • 20 grauri
    500 grame de ciuperci
    2-3 linguri de unt
    2-3 cepe
    o lingura de faina
    1 pahar cu supa de carne
    sare
    patrunjel verde
    o paine

  • Preparare reteta culinara :

  • Graurii se jumulesc de pene, se curata de intestine, se parlesc la flacara, se pun intr-un vas cu unt apoi se pun la prajit. In untul ramas prajirii graurilor se adauga ceapa taiata, cipercile maruntite si patrunjelul verde. Se adauga o jumatate de pahar de supa de carne, un pahar de vin, o lingura de faina, iar dupa ce da putin in clocot se adauga graurii si se lasa in continuare sa fiarba cam 10-15 minute. Se taie painea felii si se prajeste. La servire se apune painea prajita pe farfurie si deasupra cate un graur si se stropeste cu sos.



  • Va dorim pofta buna !
  • Alte retete vanatoresti din GRAURI

  • GRAURI CU PILAF

    Dupa ce se curata graurii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se pune orezul la fiert intr-o oala cu doua cani de zeama ramasa de la fierberea graurilor si o bucatica de unt. Se adauga graurii citeste tot

  • Te-ar mai putea interesa

  • retete vanatoresti GRAURI

    Vezi toate retetele culinare din GRAURI

    retete culinare vanatoresti

    Alte retete culinare vanatoresti

  • Adauga reteta culinara cu specific vanatoresc