despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

Muschi de caprioara la cuptor

  • Ingrediente reteta culinara :
    Muschi de caprioara la cuptor

  • 1-2 kg muschi de caprioara
    ceapa
    usturoi
    frunze de dafin
    1 ardei gras
    morcov
    patrunjel verde
    otet
    piper
    sare
    cimbru

  • Preparare reteta culinara :

  • Preparare bait pentru marinare : Se spala carnea si se taie felii cu grosimea de 10 mm, se curata de tendoane si pielite, se curata usturoiul si se taie feliute, se spala ceapa si se taie felii subtiri, se spala ardeiul gras si se taie in 6 bucati mari, se apala telina si se taie in bucati mai mari, se spala morcovul si se taie rondele. Se pun legumele in apa la fiert si se adauga condimente, sare, piper, dafin. Dupa ce s-au muiat legumele se adauga otet dupa gust. Inainte de a se raci se adauga feliile de muschi, se acopera si se lasa in frigider cel putin o zi.

    Se taie marunt telina, morcovul, ceapa si ardeiul. Se scot feliile de muschi din baitul pregatit cu o zi inainte, se prajeste putin carnea intr-o tigaie cu ulei, se scoate carnea dupa ce s-a rumenit putin apoi se pun legumele taiate si se calesc putin. Dupa ce s-au calit , se adauga apa, condimente si se lasa la fiert la foc mic. Cand au inceput sa fiarba se adauga carnea si se lasa in continuare la fiert la foc mic cam 60-70 minute. Dupa ce s-a fiert carnea se scoate, iar in sosul ramas in urma fierberii se adauga 1-2 linguri de bulion sau sos de rosii si se mai fierbe putin pana devine mai consistent. Se aseaza carnea pe o farfurie si se pune sosul pe deasupra.



  • Va dorim pofta buna !
  • Alte retete vanatoresti din CAPRIOARA

  • MEDALION DE CAPRIOARA

    Dupa ce s-a curata si s-a spalat carnea de caprioara, se taie in felii si se bate putin dupa care se da prin putina faina de grau pe ambele parti si se prajeste putin in tr-o tigaie cu ulei incins. Du citeste tot

  • MUSCHI DE DE CAPRIOARA CU SOS VANATORESC

    Se taie sunca de porc in bucatele mici si se impaneaza fileul de caprioara, se taie morcovul taiat rondele, ceapa, usturoiul, se adauga 1-2 foi de dafin, patrunjel, sare, piper, otet, ulei, cimbru, un citeste tot

  • PASTRAMA DE CAPRIOARA

    Dupa ce s-a curatit carnea de caprioara se taie in bucati mai mici grosute, se pune intr-un recipient, se adauga usturoi taiat feliute, cimbru, piper, sare, boia de ardei, se amesteca totul bine. Se p citeste tot

  • Te-ar mai putea interesa

  • retete vanatoresti CAPRIOARA

    Vezi toate retetele culinare din CAPRIOARA

    retete culinare vanatoresti

    Alte retete culinare vanatoresti

  • Adauga reteta culinara cu specific vanatoresc