despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

Balta pescuit Delta Gruiului - Calarasi

 • Judet Calarasi, localitate Gruiu

 • Posibilitati de acces la balta de pescuit DELTA GRUIULUI

  Balta de pescuit Delta Gruiului se afla la aproximativ 29 km de Bucuresti pe directia de mers Popesti Leordeni - Frumusani - Pasarea - Gruiu, in vecinatatea satului Gruiu. Balta Delta Gruiului are o suprafata de aproximativ 11 hectare, cu un mal umbrit de copaci. Taxele de pescuit pentru balta Delta Gruiului : 75 lei pentru 12 ore si 125 lei pentru 24 ore. Drumul de acces pe balta este destul de bun. Specii existente de pesti : caras, crap, somn, cteno, fitofag.


 • Informatii si regulament pescuit la balta DELTA GRUIULUI

  taxa pescuit DELTA GRUIULUI Taxa pescuit : 75 Lei
  taxa navomodel DELTA GRUIULUI Taxa navomodel pescuit : 25 Lei
  taxa prinde si elibereaza DELTA GRUIULUI Taxa pescuit (prinde si elibereaza): 75 Lei
  numar undite Numar undite utilizate la pescuit : 4
  cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
  perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
  posibilitati cazare Posibilitati de cazare la pescuit :


  Pescuit Delta Gruiului
  delta-gruiului_18-5-2023-18-21-11_Delta-Gruiului.jpg

 • adauga informatii
  Adauga informatii
  comentarii balti
  comentarii balta (0)  
  imagini balti
  foto balta (1)
   
  imagini capturi
  foto capturi (0) 
  clipuri pescuit
  video balta (0) 

    Informatiile de mai sus constituie un reper informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Imaginile, comentariile si detaliile afisate mai sus, au doar caracter informativ si sunt publicate fara garantie, deoarece pot contine erori de localizare si informatii neactualizate sau incomplete. Proprietarii baltilor si locurilor de pescuit pot modifica conditiile de pescuit si taxele, oricand, fara o notificare prealabila. In cazul in care observati existenta unor informatii eronate, ne puteti raporta problema aici.


 • Adauga un comentariu despre Delta Gruiului
 • ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Calarasi

 • aprozi APROZI - Aprozi budesti, Calarasi

  Balta se afla pe directia de mers Bucuresti - Oltenita. In Budesti se face un drum la stanga peste calea ferata si dupa aproximati
  (detalii APROZI)

 • artari ARTARI - Ileana, Calarasi

  Balta se afla in apropierea localitatii Ileana. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, reg
  (detalii ARTARI)

 • balaceanca BALACEANCA - Frumusani, Calarasi

  Pe directia de mers Bucuresti - Oltenita - Popesti Leordeni. La aproximativ 4 Km de Popesti Leordeni, se vede un indicator pe car
  (detalii BALACEANCA)

 • balta-bgs BALTA BGS - Dragoiesti, Calarasi

  Balta se afla pe directia de mers Movilita - Dragoesti . Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, reg
  (detalii BALTA BGS)

 • balta-lui-sorin BALTA LUI SORIN - Belciugatele, Calarasi

  Balta este situata pe directia de mers Belciugatele - Maioru - Valea Iazurilor. Drumul este destul de bun pana la balta . Specii e
  (detalii BALTA LUI SORIN)

 • balta-oltenitei-dn-4-km-6 BALTA OLTENITEI DN 4 KM 6 - Oltenita, Calarasi

  Balta se afla pe directia de mers Bucuresti - Oltenita (DN4) - Curcani - Valea Rosie. Taxele baltii sunt urmatoarele :
  100 Lei
  (detalii BALTA OLTENITEI DN 4 KM 6)

 • balta-zimbru BALTA ZIMBRU - Zimbru, Calarasi

  Balta se afla pe directia de mers Bucuresti - Lehliu Gara - Calarasi Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban
  (detalii BALTA ZIMBRU)

 • bazinul-3 BAZINUL 3 - Valea argovei, Calarasi

  Balta se afla pe directia de mers Lehliu - Valea Argovei - Pavelescu - 3 bazine mai sus. Drumul este destul de bun dar impractica
  (detalii BAZINUL 3)

 • bazinul-7 BAZINUL 7 - Valea argovei, Calarasi

  Balta se afla pe directia de mers Lehliu - Valea Argovei - Pavelescu. Drumul este destul de bun dar impracticabil pe timp de ploa
  (detalii BAZINUL 7)

 • balti pescuit din CALARASI VEZI TOATE BALTILE DE PESCUIT DIN CALARASI

  balti pescuit din Romania BALTI PESCUIT DIN ROMANIA

 • Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :
 • Adauga un loc de pescuit
 • Inapoi la locuri de pescuit din Calarasi
 • Despre alegerea locurilor de pescuit

 •   Cum alegem un loc de pescuit mai bun decat altele, care sunt criteriile de urmarit in alegerea locului depescuit, ce semne trebuie sa urmam pentru a putea gasi un loc bun de pescuit ?
    Orice pescar, incepator sau nu, trebuie sa tina cont de raspunsurile intrebarilor de mai sus, pentru a putea beneficia de cele mai bune sanse de pescuit.
    Poate pentru pescarii mai vechi, aceste aspecte pot parea banale, insa pentru pescarii incepatori subiectul acesta este interesant si de urmat.
    In nenumarate randuri, pescarii tind sa aleaga locul de pescuit, tinand cont in primul rand, de confortul propriu, insa de multe ori acest loc ales nu se potriveste cu confortul pestilor. In anumite perioade cand nivelul apelor scade, pescarii pot observa structurile ascunse, praguri, gropi, platouri etc.

  Cum alegem un loc de pescuit pe rauri

    Alegerea locului de pescuit pe rauri si ape naturale neamenajate este mai importanta decat alegerea locului de pescuit pe apele cu regim privat. In apele amenajate comerciale, deobicei lipseste vegetatia, au o densitate mai mare de peste, lipsesc anumite structuri si din acest motiv sondarea cu un marker sau un sonar, poate fi singura metoda de a gasi un loc bun de pescuit care sa dea rezultate notabile.
    Revenind alegerea locului de pescuit pe apele salbatice, rauri si ape naturale, pescarul trebuie sa observe cu atentie locurile in care se pot afla anumite specii de pesti, tinand cont de comportamentul speciei urmarite. Locurile in care se pot afla pestii sunt praguri, confluente, copaci cazuti in apa, gropi, vegetatie etc. Fiecare specie de pesti prefera un loc anume din locurile enumerate mai sus, insa de multe ori putem gasi mai multe specii de pesti in acelasi loc. Un exemplu bun ar fi prezenta pestilor pasnici mai mici, care se hranesc la confluenta apelor, atrage anumiti pesti rapitori.
 • Cand se prinde peste mai bine ?

   Este bine de stiut ca sansele locului de pescuit depind foarte mult si de alte aspecte cum ar fi : perioada din zi in care pescuim, anotimpul, temperatura, cresterea sau scaderea nivelului apei etc.
    La alegerea unui loc de pescuit pe o apa curgatoare, trebuie sa tinem cont de specia de peste cautata. Un exemplu ar fi : mreana se gaseste mai des in ape cu fundul pietros, unde cursul apei este mediu sau tare. In aceleasi locuri de pescuit preferate de mreana se pot afla alti pesti cum ar fi morunasul, scobarul, porcusorul. Acesti pesti cauta apele mai mici primavara, pentru a depune icrele, iar iarna cauta zonele cu adancime medie unde exista curs de apa constant, adunandu-se in bancuri mari.
    O alta specie ar fi cleanul, care prefera zonele in care exista o vegetatie bogata, cu apa limpede, comportamentul de hranire al acestei specii este influentat destul de mult de claritatea apei, spre deosebire de babusca si mreana.
    Platica este o specie de peste care se geseste pe langa maluri, este mereu in miscare si isi cauta hrana deplasandu-se in bancuri, in lungul pragurilor.
    Carasul prefera zonele din canale mai lente, cu substrat mai tare si curs de apa mai usor, golfuri si gropi. Primavara, carasul cauta zonele de apa mai mica, cu vegetatie, unde va depune icrele.
    Babusca este un peste care prefera cursurile de ape mai lente cu substratul mai nisipos, cu apa mai adanca si vegetatie bogata. Hranirea babustii nu este influentata de claritatea apei, ca in cazul cleanului.
    Este bine de stiut ca majoritatea speciilor de pesti isi schimba locatia lor preferata sub actiunea mai multor factori cum ar fi : nivelul apei, temperatura, anotimp. Primavara cauta zonele de apa mai mica, deobicei la marginea stufului, vegetatiei, unde isi vor depune icrele, insa iarna cauta zone de apa mai lina, la adapostul unor zone linistite sub cregile copacilor, pe langa structuri ale podurilor.
    Un aspect important care trebuie urmarit pe o apa curgatoare este observarea suprafetei apei. Se pot identifica anumite unduiri ale apei, un urma cursului apei influentat de anumite structuri. Dupa aceste obstacole ascunse se aduna hrana din amonte, motiv pentru care aceste locuri sunt vizitate de mai multe specii de pesti. Zonele in care curentul de apa este deviat, reprezinta un loc de pescuit cu potential crescut.
    Un alt loc de pescuit cu sanse bune, este in jurul unui copac cazut in apa, pe suprafata caruia se pot forma colonii de scoici, melci sau alte vietuitoare acvatice, care constituie hrana anumitor specii de pesti. Chiar daca acesta este considerat un loc bun de pescuit, trebuie sa tinem cont ca se pot rupe multe monturi in aceste zone, deasemenea nadirea este mai dificila.
    Un alt factor determinant in alegerea locului de pescuit pe rauri este observarea pragurilor, vegetatiei si agataturilor, atunci cand nivelul apei este mai scazut si apa are o transparenta mai mare. Putem tine seama de aceste aspecte cand nivelul apei creste si apa nu mai are aceeasi claritate.
    Prezenta pestilor poate fi remarcata vara prin anumite sclipiri, uneori sarituri la suprafata apei, iar iarna pestii se pot gasi grupati la adapostul din jurul anumitor bolovani, copaci, picioare de poduri.
    Un alt aspect de urmarit in cautarea locurilor de pescuit este prezenta pasarilor, care se hranesc cu peste cum ar fi cormorani, pescarusi, pelicani.
    Toate aceste aspecte prezentate mai sus, ne ajuta sa intelegem comportamentul pestilor si ne ofera mai multe sanse pentru a alege locul de pescuit cel mai bun.