OSTROPEL DE RATA SALBATICA |
Se curata si se spala rata salbatica, se taie bucati potrivite, se sareaza apoi se inabusa putin, intr-o cratita cu putina grasime sau ulei de floarea soarelui. Bucatile de rata salbatica se lasa sa se rumeneasca, adaugand din cand in cand cate putin citeste tot |
PIEPT DE RATA SALBATICA CU BERE |
Se taie ceapa si ardeiul gras, se calesc intr-o tigaie. Se taie sunca afumata cubulete si se adauga peste ceapa si ardeiul gras. Se adauga pieptul de rata salbatica, taiat in bucati mai mici. Cand carnea se schimba putin la culoare se adauga berea si citeste tot |
RATA CU MASLINE |
Se curata rata salbatica, se spala si se eviscereaza. Se taie in bucati potrivite si se pune la marinat intr-un vas. Se face o marinata constituita din : un pahar de otet si trei pahare de apa, jumatate pahar de vin rosu, morcov taiat felii, telina, citeste tot |
RATA PE VARZA |
Se curata rata de pene si se spala, se desfac pulpele, aripile si pieptul. Pieptul de rata se va taia in doua parti egale pe lungime. |
<< prima < inapoi [1] inainte > ultima >> |