FRIPTURA DE IEPURE |
Dupa ce s-a curatat si spalat carnea de iepure, se impaneaza cu feliute subtiri de usturoi si sunca. Intr-o cratita amestecam patrunjelul toocat mic, ceapa taiata pestisori, morcovul taiat rondele subtiri, piper, sare, foi de dafin apoi lasam totul l citeste tot |
FRIPTURA DE IEPURE LA CUPTOR |
Se spala si se curata legumele, se taie in bucati mai mari, se unge o tava cu ulei si se aseaza legumele. Se curata si se spala iepurele, se taie in 6 parti si se aseaza in tava peste legume. Se prepara un sos din : rozmarin, putina salvie, cimbru, b citeste tot |
FRIPTURA DE IEPURE VANAT 1328727063 |
Se aseaza intr-o cratita(tava) un strat de morcov, telina, ceapa, patrunjel, taiate rondele. Se curata carnea de iepure de pielite si se spala si se unge bine cu grasimea de porc(unt), dupa care se aseaza peste stratul de legume in tava. Se condiment citeste tot |
IEPURE CU SOS VANATORESC |
Legumele pentru prepararea supei se taie rondele, se acopera cu 70-90 ml de otet si apa retul pana la 1,7 litri, se adauga sare, foi de dafin, piper apoi se pune la fiert aproximativ 15 minute. |
IEPURE IMPANAT LA CUPTOR |
Se curata iepurele si se spala, se impaneaza cu bucatele mici de slanina afumata si usturoi, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru apoi se lasa la marinat cel putin 2 zile. Dupa ce se scoate de la marinat se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de floar citeste tot |
IEPURE LA CEAUN |
Se curata iepurele si se spala, se taie in bucati mai mici, se caleste ceapa taiata pestisori intr-un ceaun unde s-a mai adaugat si putin ulei, sunca sfumata taiata mai marunt. Se adauga si bulionul sau pasta de tomate apoi se lasa 10-15 minute la fi citeste tot |
IEPURE VANATORESC CU CIUPERCI |
Compozitia de marinare contine : o cana de otet, o cana de ulei, o telina data pe razatoare, o ceapa tocata pestisori, 1 litru de vin, 5 catei usturoi tocat marunt, sare, piper. |
<< prima < inapoi [1] 2 inainte > ultima >> |