despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

Retete iepure

  • FRIPTURA DE IEPURE

    FRIPTURA DE IEPURE

    Dupa ce s-a curatat si spalat carnea de iepure, se impaneaza cu feliute subtiri de usturoi si sunca. Intr-o cratita amestecam patrunjelul toocat mic, ceapa taiata pestisori, morcovul taiat rondele subtiri, piper, sare, foi de dafin apoi lasam totul l citeste tot


  • FRIPTURA DE IEPURE LA CUPTOR

    FRIPTURA DE IEPURE LA CUPTOR

    Se spala si se curata legumele, se taie in bucati mai mari, se unge o tava cu ulei si se aseaza legumele. Se curata si se spala iepurele, se taie in 6 parti si se aseaza in tava peste legume. Se prepara un sos din : rozmarin, putina salvie, cimbru, b citeste tot


  • FRIPTURA DE IEPURE VANAT 1328727063

    FRIPTURA DE IEPURE VANAT 1328727063

    Se aseaza intr-o cratita(tava) un strat de morcov, telina, ceapa, patrunjel, taiate rondele. Se curata carnea de iepure de pielite si se spala si se unge bine cu grasimea de porc(unt), dupa care se aseaza peste stratul de legume in tava. Se condiment citeste tot


  • IEPURE CU SOS VANATORESC

    IEPURE CU SOS VANATORESC

    Legumele pentru prepararea supei se taie rondele, se acopera cu 70-90 ml de otet si apa retul pana la 1,7 litri, se adauga sare, foi de dafin, piper apoi se pune la fiert aproximativ 15 minute.
    Se spala carnea si se curata de pielite, apoi se p citeste tot


  • IEPURE IMPANAT LA CUPTOR

    IEPURE IMPANAT LA CUPTOR

    Se curata iepurele si se spala, se impaneaza cu bucatele mici de slanina afumata si usturoi, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru apoi se lasa la marinat cel putin 2 zile. Dupa ce se scoate de la marinat se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de floar citeste tot


  • IEPURE LA CEAUN

    IEPURE LA CEAUN

    Se curata iepurele si se spala, se taie in bucati mai mici, se caleste ceapa taiata pestisori intr-un ceaun unde s-a mai adaugat si putin ulei, sunca sfumata taiata mai marunt. Se adauga si bulionul sau pasta de tomate apoi se lasa 10-15 minute la fi citeste tot


  • IEPURE VANATORESC CU CIUPERCI

    IEPURE VANATORESC CU CIUPERCI

    Compozitia de marinare contine : o cana de otet, o cana de ulei, o telina data pe razatoare, o ceapa tocata pestisori, 1 litru de vin, 5 catei usturoi tocat marunt, sare, piper.

    Dupa ce se scoate carnea de la marinat se usuca, se taie si citeste tot


  • << prima   < inapoi  [12    inainte >   ultima >>


  • Te-ar mai putea interesa
    - Retete culinare Caprioara
    - Retete culinare Caprior
    - Retete culinare Cerb
    - Retete culinare Cocos De Munte
    - Retete culinare Fazan
    - Retete culinare Gasca Salbatica
    - Retete culinare Grauri
    - Retete culinare Gugustiuc
    - Retete culinare Mistret
    - Retete culinare Porumbei Salbatici
    - Retete culinare Potarniche
    - Retete culinare Prepelita
    - Retete culinare Rata Salbatica
    - Retete culinare Sitar
    - Retete culinare Sturzi