GRAUR LA CIAUN |
Se curata graurii de pene si maruntaie apoi se pun intr-un ceaun cu o cana de apa, 3 linguri de ulei si un pahar de vin alb. Se adauga sare, piper, boia de ardei, cibru. Se fierb la foc moale cam 30-40 minute. La sfarsit se adauga 4-5 catei de usturo citeste tot |
GRAURI CU PILAF |
Dupa ce se curata graurii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se pune orezul la fiert intr-o oala cu doua cani de zeama ramasa de la fierberea graurilor si o bucatica de unt. Se adauga graurii si se lasa la fiert la foc mic inca putin. citeste tot |
GRAURI FRIPTI |
Graurii se jumulesc de pene, se curata de intestine, se parlesc la flacara, se pun intr-un vas cu unt apoi se pun la prajit. In untul ramas prajirii graurilor se adauga ceapa taiata, cipercile maruntite si patrunjelul verde. Se adauga o jumatate de p citeste tot |
<< prima < inapoi [1] inainte > ultima >> |