FAZAN CU ROZMARIN |
Se pune intr-un castron ulei de floarea soarelui, sare, piper, crengute de rozmarin taiat marunt, se amesteca totul bine si se unge fazanul, care a fost curatat si spalat inainte, cu compozitia rezultata, se baga intr-o tava la cuptor apoi se adauga citeste tot |
FAZAN CU SMANTANA |
Dupa ce a fost lasat la fezandare aproximativ o saptamana, se scoate fazanul si se smulg penele, parleste la flacara apoi se spala, se sterge si se freaca cu piper si cu sare apoi se taie in bucati mai mici si se prajeste in ulei de floarea soarelui citeste tot |
FAZAN CU SOS DE VIN |
Dupa ce s-a fezandat fazanul se curata si se parleste cu flacara apoi se spala si se freaca cu sare si se lasa cam 50-60 minute.Se aseaza intr-o cratita unsa cu unt si cu un pahar de apa apoi se lasa pe foc acoperit cu un capac. Se adauga vin si un s citeste tot |
OSTROPEL DE FAZAN |
Se curata fazanul de pene, se eviscereaza, se spala bine si se portioneaza in bucati potrivite. Se curata morcovul, ceapa, rosiile si se taie in cubulete sau felii subtiri. Intr-o tigaie se pune putin ulei sau grasime apoi se adauga morcovul si se ca citeste tot |
<< prima < inapoi [1] inainte > ultima >> |