PULPA DE CAPRIOR LA TAVA |
De obicei carnea de caprioarr este destul de frageda si nu mai necesita marinare inainte de preparare. Pentru preparare pulpa de caprior la tava se unge cu ulei de floarea soarelui amestecat cu putin rom, apoi se lasa sa stea 3 - 4 ore. Dupa ce a st citeste tot |
PULPA DE CARPIOR AFUMATA |
Se spala pulpa de caprior, se scot oasele, se curata carnea de pielite, se taie in felii subtiri si late. Se pune intr-un recipient vin rosu, bulion sau pasta de toamate, sare, piper, foi de dafin, se amesteca bine totul, se pun bucatile de carne de citeste tot |
TOCANA DE CAPRIOR |
Dupa ce a fost spalata carnea de caprior se pune la marinat, iar dupa ce se scoate de la marinat (cel putin 2 zile) se taie bucatele mai mici. Se taie morcovii, telina si patrunjelul, ceapa si se prajesc impreuna cu bucatelele de carne intr-o cratita citeste tot |
<< prima < inapoi [1] inainte > ultima >> |