despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

Retete caprioara

  • FRIPTURA DE CAPRIOARA LA CUPTOR CU SOS DE CIUPERCI

    FRIPTURA DE CAPRIOARA LA CUPTOR CU SOS DE CIUPERCI

    Se dezoseaza carnea de caprioara si se pun oasele la fiert cu putina sare si piper. Se taie feliute subtiri de sunca si usturoi apoi se impaneaza carnea de caprioara cu ele. Se aseaza carnea data prin condimente intr-o tava unsa cu ulei apoi se adaug citeste tot


  • MEDALION DE CAPRIOARA

    MEDALION DE CAPRIOARA

    Dupa ce s-a curata si s-a spalat carnea de caprioara, se taie in felii si se bate putin dupa care se da prin putina faina de grau pe ambele parti si se prajeste putin in tr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce s-a rumenit putin se stropeste cu coniac , s citeste tot


  • MUSCHI DE CAPRIOARA LA CUPTOR

    MUSCHI DE CAPRIOARA LA CUPTOR

    Preparare bait pentru marinare : Se spala carnea si se taie felii cu grosimea de 10 mm, se curata de tendoane si pielite, se curata usturoiul si se taie feliute, se spala ceapa si se taie felii subtiri, se spala ardeiul gras si se taie in 6 bucati ma citeste tot


  • MUSCHI DE DE CAPRIOARA CU SOS VANATORESC

    MUSCHI DE DE CAPRIOARA CU SOS VANATORESC

    Se taie sunca de porc in bucatele mici si se impaneaza fileul de caprioara, se taie morcovul taiat rondele, ceapa, usturoiul, se adauga 1-2 foi de dafin, patrunjel, sare, piper, otet, ulei, cimbru, un pahar cu apa. Dupa ce fost lasata la marinat cel citeste tot


  • PASTRAMA DE CAPRIOARA

    PASTRAMA DE CAPRIOARA

    Dupa ce s-a curatit carnea de caprioara se taie in bucati mai mici grosute, se pune intr-un recipient, se adauga usturoi taiat feliute, cimbru, piper, sare, boia de ardei, se amesteca totul bine. Se pune deasupra un capac de lemn si se baga la fum ce citeste tot


  • << prima   < inapoi  [1]   inainte >  ultima >>


  • Te-ar mai putea interesa
    - Retete culinare Caprior
    - Retete culinare Cerb
    - Retete culinare Cocos De Munte
    - Retete culinare Fazan
    - Retete culinare Gasca Salbatica
    - Retete culinare Grauri
    - Retete culinare Gugustiuc
    - Retete culinare Iepure
    - Retete culinare Mistret
    - Retete culinare Porumbei Salbatici
    - Retete culinare Potarniche
    - Retete culinare Prepelita
    - Retete culinare Rata Salbatica
    - Retete culinare Sitar
    - Retete culinare Sturzi