FRIPTURA DE CAPRIOARA LA CUPTOR CU SOS DE CIUPERCI |
Se dezoseaza carnea de caprioara si se pun oasele la fiert cu putina sare si piper. Se taie feliute subtiri de sunca si usturoi apoi se impaneaza carnea de caprioara cu ele. Se aseaza carnea data prin condimente intr-o tava unsa cu ulei apoi se adaug citeste tot |
MEDALION DE CAPRIOARA |
Dupa ce s-a curata si s-a spalat carnea de caprioara, se taie in felii si se bate putin dupa care se da prin putina faina de grau pe ambele parti si se prajeste putin in tr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce s-a rumenit putin se stropeste cu coniac , s citeste tot |
MUSCHI DE CAPRIOARA LA CUPTOR |
Preparare bait pentru marinare : Se spala carnea si se taie felii cu grosimea de 10 mm, se curata de tendoane si pielite, se curata usturoiul si se taie feliute, se spala ceapa si se taie felii subtiri, se spala ardeiul gras si se taie in 6 bucati ma citeste tot |
MUSCHI DE DE CAPRIOARA CU SOS VANATORESC |
Se taie sunca de porc in bucatele mici si se impaneaza fileul de caprioara, se taie morcovul taiat rondele, ceapa, usturoiul, se adauga 1-2 foi de dafin, patrunjel, sare, piper, otet, ulei, cimbru, un pahar cu apa. Dupa ce fost lasata la marinat cel citeste tot |
PASTRAMA DE CAPRIOARA |
Dupa ce s-a curatit carnea de caprioara se taie in bucati mai mici grosute, se pune intr-un recipient, se adauga usturoi taiat feliute, cimbru, piper, sare, boia de ardei, se amesteca totul bine. Se pune deasupra un capac de lemn si se baga la fum ce citeste tot |
<< prima < inapoi [1] inainte > ultima >> |