RASOL DE NISETRU CU MAIONEZA |
![]() |
Se curata nisetrul se spala si se pune in apa cu putina sare. Se curata si se spala legumele, se taie rondele apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa, se adauga si o frunza de dafin, cateva boabe de piper si sare dupa gust. Cand legumele sunt aproape citeste tot |
STORCEAG DE NISETRU |
![]() |
Se curata nisetrul, se spala si se portioneaza in bucati potrivite. Capul si coada de nisetru se pun la fiert intr-o oala cu aproximativ 10 litri de apa. Celelalte bucati de peste taiate cam la trei centimetrii grosime, se freaca cu putina sare. Se c citeste tot |
STORCEAG DE NISETRU CU SMANTANA |
![]() |
Se curata pestele se spala si se taie rondele. Se pune intr-o oala la fiert apa cu o lingura de sare, iar cand incepe sa fiarba se adauga capul de nisetru. Se lasa la fiert aproximativ 15 minute, dupa care se adauga legumele pregatite in prealabil. C citeste tot |
<< prima < inapoi 1 [2] inainte > ultima >> |
![]() |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |