pescuit

vanatoare

Tehnici de pescuit

Tehnici de pescuit pentru ape curgatoare, lacuri si balti. Prezentare, mod realizare, monturi utilizate, descriere si explicatii despre stiluri si tehnici de pescuit.

Tehnica de pescuit Buldo

Este o montura care se utilizeaza in prinderea pestilor rapitori care se hranesc (muscaresc), in unele perioade ale anului, la suprafata apei, cu diverse musculite, gazulite, fluturi... (vezi desenul de mai jos Fig.1)
Materiale folosite pentru montura buldo :
-bila de plastic cu

descriere tehnica Buldo

Tehnica de pescuit Feeder

Tehnica de pescuit Feeder este un pescuit de finete si consta in atragerea pestilor catre carligul principal al monturii. Pentru aceasta tehnica de pescuit avem nevoie de urmatoarele :
- Lanseta pentru Feeder, avand doua sau trei tronsoane. Lungimea lansetei este cuprinsa intre 2,8

descriere tehnica Feeder

Tehnica de pescuit Rubesiana

Tehnica de pescuit la Rubesiana consta in pescuitul cu o singura varga, fara mulineta, la o distanta mai mare de mal. Echipamentul de pescuit la Rubesiana este compus din :
- Varga formata din segmente si poate avea o lungime cuprinsa intre 9 si 16 metri. Segmentele se imbina prin m

descriere tehnica Rubesiana

Tehnica de pescuit Rubesiana cu feeder

Rubesiana cu feeder este o combinatie foarte reusita intre doua stiluri de pescuit total diferite.
Aceasta metoda da rezultate foarte bune pe canale si rauri. Tehnica de pescuit rubesiana cu feeder are avantajul ca nu trebuie sa se mai nadeasca suplimentar, locul de pescuit, momire

descriere tehnica Rubesiana cu feeder

Tehnica de pescuit Sheffield

Tehnica de pescuit Sheffield este folosita in special atunci cand se pescuieste cu pluta la distante mai mari de 15-20 de metri, unde adancimea apei poate sa depaseasca lungimea unditei. Pentru aceasta situatie se va folosi o pluta culisanta. Cele mai folosite lansete pentru acest stil de
descriere tehnica Sheffield

Tehnica de pescuit Spining

Tehnica de pescuit spinning este folosita pentru a prinde majoritatea pestilor rapitori din intreaga lume. Sensibilitatea echipamentului folosit in acest stil de pescuit depinde de mediul in care se pescuieste si de specia de peste cautata.
- Lanseta pentru pescuit Spinning poate av

descriere tehnica Spining

Tehnica de pescuit Taparina

Taparina De obicei taparina este o montura care se foloseste la pescuitul marin, la adancimi mari. Taparina se poate folosi cu succes in la pescuitul in zona digurilor lacurilor , in zone in care apa depaseste adancimea de 7 - 8 metrii. Taparina da rezultate foarte bune la pescuitul bib
descriere tehnica Taparina
Login
Inregistrare
Resetare parola
Sambata, 18 August 2018
solunar pescuit august Solunar august 2018