solunar
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact ☰MENIU

bors de stiuca

  • Ingrediente reteta culinara :
    Bors de stiuca

  • 3 cani de bors ( care se pot drege cu smantana si patrunjel), un ardei gras, 2 cepe mijlocii sau o ceapa mare, un morcov, o radacina de patrunjel, o bucata de telina, un ou, o legatura de leustean.

  • Preparare reteta culinara :

  • Tocam ardeiul si ceapa marunt si le calim cu putin ulei. Cand sunt aproape moi, turnam peste cca 1 litru de apa, apoi taiem bucatile , zarzavaturile si le punem in apa. Cand supa de legume este aproape fiarta, punem borsul, orezul si bucatile de stiuca. Potrivim de sare si vegeta, apoi adaugam leusteanul tocat marunt. La ultimul clocot se adauga oul batut ca pentru omleta.
  • Pofta buna !

  • ALTE RETETE PESTE STIUCA

  • Ciorba de peste stiuca

    Se curata de solzi stiuca si de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in citeste tot

  • Ciorba de stiuca

    Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei.Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe.
    Dupa ce au fiert legumele se pune bulionul sau sucul de rosii, se adauga sarea si borsul...se mai citeste tot

  • Ciorba de stiuca dreasa

    Morcovii si ceapa se curata, se spala, se taie julien si se calesc in ulei, prin inabusire, pana ce incep sa se inmoaie. Se adauga faina si se face ca un sos. Se stinge cu apa clocotita, si se continu citeste tot

  • Ciorba de stiuca proaspata

    Se curata stiuca de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza.
    Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiil citeste tot

  • File de stiuca cu cartofi

    Se spala pestele se curata de eventualele oasele ramase, de pielite ramase dupa taiere. Se lasa putin la zvantat apoi se da cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele d citeste tot

  • Icre de peste stiuca

    Inainte de a pregati icrele de peste trebuie sa le dam putin cu sare si sa le tinem la frigider cel putin 3 zile. Se ia un castron mai adanc dar si destul de lat, si se pun icrele de stiuca cu putina citeste tot

  • Peste prajit stiuca

    Se curata si se spala stiuca, dupa care se taie in bucati potrivite. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, citeste tot

  • Salata de icre de stiuca

    Daca icrele de stiuca au fost tinute in sare, se vor pune la desarat intr-un vas cu apa aproximativ 40 de minute, apoi se scot din apa si se scurg printr-un tifon. Se iau feliile de paine si se strope citeste tot

  • Salata de stiuca afumata

    Stiuca afumata se trece prin masina de tocat impreuna cu merele curatate de coaja si seminte, ceapa si franzela.
    Se adauga uleiul si zeama de lamaie si se amesteca pana ce se obtine o pasta sp citeste tot

  • retete culinare STIUCA

    Vezi aici toate retetele culinare din STIUCA

  • Te-ar mai putea interesa

  • monturi stiuca

    Monturi pentru pescuit la stiuca

    retete culinare peste

    Alte retete culinare din alte specii de pesti

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc