Ingrediente reteta culinara :
|
- cotlete de rechin |
Cotletele de rechin se spala si se lasa la scurs. Se unge o tava cu ulei si se asaza cotletele, dupa care se condimenteaza. In paralel se pregateste un sos intr-o cratita, din bulion sau suc de rosii, piper, sare, foi de dafin, patrunjel verde tocat. Digaia o vom pune la foc mic ca sa se inglobeze bine totul. Dupa ce am terminat sosul, il punem in tava peste cotletele de rechin, apoi vom taia rosiile feliute si le vom aseza peste fiecare bucata de peste, apoi stropim cu putina zeama de lamaie. Se baga tava in cuptor si se lasa cam 25 - 30 de minute. Cotletele de rechin cu sos la cuptor se servesc calde. |
Pofta buna !
Peste prajit rechinSe curata si se spala rechinul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o fa citeste tot |
Salata de rechin cu ceapaDupa ce s-a curatit si spalat ceapa se amesteca cu sare, ulei, otet, masline, si morcovi dati prin razatoarea mica. Se aseaza pe farfurie iar deasupra se aseaza bucati de peste dezosat. Se serveste ca citeste tot |
Adauga reteta culinara cu specific pescaresc |