despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact ☰ MENIU

Retete ten

  • CIORBA DE PESTE TEN

    ciorba-de-peste-ten

    Se curata de solzi tenul si de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in bucatele mici. Se pune intr-o cratita uleiul si se citeste tot


  • FILE DE TEN CU CARTOFI

    file-de-ten-cu-cartofi

    Se spala pestele se curata de eventualele oasele ramase, de pielite ramase dupa taiere. Se lasa putin la zvantat apoi se da cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele de 3-5 mm grosime. Se unge o tava cu ulei si se ase citeste tot


  • PESTE PRAJIT TEN

    peste-prajit-ten

    Se curata si se spala tenul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si puti citeste tot


  • SALATA DE CTENO AFUMAT

    Salata-de-cteno-afumat

    "Cteno afumat se trece prin masina de tocat impreuna cu merele curatate de coaja si seminte, ceapa si franzela.
    Se adauga uleiul si zeama de lamaie si se amesteca pana ce se obtine o pasta spumoasa." citeste tot


  • SALATA DE CTENO SARAT

    Salata-de-cteno-sarat

    Cteno se taie felii cu latimea de 1 cm. Cartofii se fierb si se taie felii subtiri. Ceapa se taie pestisori si se fierbe 10 min. in apa amestecata cu otet. Fasolea se fierbe separat, schimbandu-se 2 ape in timpul fierberii, apoi se scurge. Castrave citeste tot


  • SARAMURA DE PESTE TEN

    saramura-de-peste-ten

    Pentru saramura de peste ten este necesara o tava pe care se aseaza un strat gros de sare cam de 3-4 milimetrii. Dupa ce a fost eviscerat si spalat, tenul se aseaza in tava pe stratul de sare. Cand este gata, pestele se curata crusta de sare, pentr citeste tot


  • TEN LA CUPTOR

    ten-la-cuptor

    Se curata ctenul de solzi si se spala bine, se portioneaza pestele in bucati potrivite. Se curata ceapa si se taie felii rotunde. Se unge o tava cu ulei apoi se aseaza feliile de ceapa, dupa care se adauga bucatile de peste. Se adauga apoi cateva fel citeste tot


  • << prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>
  • Te-ar mai putea interesa

  • nada ten

    Nade si momeli pentru ten

    retete culinare peste

    Alte retete culinare din peste

  • inapoi la preparate din carne de peste

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc