pescuit

vanatoare

Retete ten

CIORBA DE PESTE TEN

ciorba-de-peste-ten Se curata de solzi tenul si de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in bucatele mici. Se pune intr-o cratita uleiul si se ciorba-de-peste-ten

FILE DE TEN CU CARTOFI

file-de-ten-cu-cartofi Se spala pestele se curata de eventualele oasele ramase, de pielite ramase dupa taiere. Se lasa putin la zvantat apoi se da cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele de 3-5 mm grosime. Se unge o tava cu ulei si se ase file-de-ten-cu-cartofi

PESTE PRAJIT TEN

peste-prajit-ten Se curata si se spala tenul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si puti peste-prajit-ten

SALATA DE CTENO AFUMAT

Salata-de-cteno-afumat "Cteno afumat se trece prin masina de tocat impreuna cu merele curatate de coaja si seminte, ceapa si franzela.
Se adauga uleiul si zeama de lamaie si se amesteca pana ce se obtine o pasta spumoasa."
Salata-de-cteno-afumat

SALATA DE CTENO SARAT

Salata-de-cteno-sarat Cteno se taie felii cu latimea de 1 cm. Cartofii se fierb si se taie felii subtiri. Ceapa se taie pestisori si se fierbe 10 min. in apa amestecata cu otet. Fasolea se fierbe separat, schimbandu-se 2 ape in timpul fierberii, apoi se scurge. Castrave Salata-de-cteno-sarat

SARAMURA DE PESTE TEN

saramura-de-peste-ten Pentru saramura de peste ten este necesara o tava pe care se aseaza un strat gros de sare cam de 3-4 milimetrii. Dupa ce a fost eviscerat si spalat, tenul se aseaza in tava pe stratul de sare. Cand este gata, pestele se curata crusta de sare, pentr saramura-de-peste-ten

TEN LA CUPTOR

ten-la-cuptor Se curata ctenul de solzi si se spala bine, se portioneaza pestele in bucati potrivite. Se curata ceapa si se taie felii rotunde. Se unge o tava cu ulei apoi se aseaza feliile de ceapa, dupa care se adauga bucatile de peste. Se adauga apoi cateva fel ten-la-cuptor

<< prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>

Te-ar mai putea interesa
nada ten Nade si momeli pentru pescuit la ten
retete culinare peste Alte retete culinare din peste




Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018