despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact ☰ MENIU

Retete somn

  • BORS DE SOMN

    bors-de-somn

    Tocam ardeiul si ceapa marunt si le calim cu putin ulei. Cand sunt aproape moi, turnam peste cca 1 litru de apa, apoi taiem bucatile , zarzavaturile si le punem in apa. Cand supa de legume este aproape fiarta, punem borsul, orezul si bucatile de somn citeste tot


  • CHIFTELE DE PESTE SOMN

    chiftele-de-peste-somn

    Se curata somnul, se dezoseaza si se spala. Painea se pune la inmuiat in apa, se toaca ceapa si se caleste putin intr-o tigaie cu ulei. Pestele se taie bucati si se da de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu usturoiul. Compozitia rezultata se p citeste tot


  • CIORBA DE PESTE SOMN

    ciorba-de-peste-somn

    Se curata somnul de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in bucatele mici. Se pune intr-o cratita uleiul si se adauga zarz citeste tot


  • PESTE PRAJIT SOMN

    peste-prajit-somn

    Se curata si se spala somnul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si put citeste tot


  • SALATA DE SOMN CU CEAPA

    salata-de-somn-cu-ceapa

    Dupa ce s-a curatit si spalat ceapa se amesteca cu sare, ulei, otet, masline, si morcovi dati prin razatoarea mica. Se aseaza pe farfurie iar deasupra se aseaza bucati de peste dezosat. Se serveste ca aperitiv rece. citeste tot


  • SARAMURA DE PESTE SOMN

    saramura-de-peste-somn

    Pentru saramura de peste somn este necesara o tava pe care se aseaza un strat gros de sare cam de 3-4 milimetrii. Dupa ce a fost eviscerat si spalat, somnul se aseaza in tava pe stratul de sare. Cand este gata, pestele se curata crusta de sare, pen citeste tot


  • SOMN AFUMAT

    somn-afumat

    Somnul se eviscereaza, se indeparteaza capul si partea mai grasa dinspre burta, se spala apoi se taie in lung, in fasii de circa 3-6 centimetri latime si 2-4 centimetri grosime. Dupa ce am taiat pestele se condimenteaza cu sare mare, se leaga la un c citeste tot


  • << prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>
  • Te-ar mai putea interesa

  • monturi somn

    Monturi somn

    nada somn

    Nade si momeli pentru somn

    retete culinare peste

    Alte retete culinare din peste

  • inapoi la preparate din carne de peste

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc