pescuit

vanatoare

Retete salau

BORS DE SALAU

bors-de-salau Tocam ardeiul si ceapa marunt si le calim cu putin ulei. Cand sunt aproape moi, turnam peste cca 1 litru de apa, apoi taiem bucatile , zarzavaturile si le punem in apa. Cand supa de legume este aproape fiarta, punem borsul, orezul si bucatile de sala bors-de-salau

CIORBA DE PERISOARE DIN SALAU

Ciorba-de-perisoare-din-salau Zarzavatul si ceapa, rasa prin razatoare cu gauri mari, se calesc 2 min cu 2 linguride ulei. Apoi totul se stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa fiarba pina cind se pregatesc perisoarele.
Salaul, se curata de solzi si de piele
Ciorba-de-perisoare-din-salau

CIORBA DE PESTE SALAU

ciorba-de-peste-salau Se curata de solzi salaul si de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in bucatele mici. Se pune intr-o cratita uleiul si se ciorba-de-peste-salau

CIORBA DE SALAU

Ciorba-de-salau Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei.Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe.
Dupa ce au fiert legumele se pune bulionul sau sucul de rosii, se adauga sarea si borsul...se mai lasa sa fiarba zece minute apoi se adauga salaul.<
Ciorba-de-salau

CIORBA DE SALAU DREASA

Ciorba-de-salau-dreasa Morcovii si ceapa se curata, se spala, se taie julien si se calesc in ulei, prin inabusire, pana ce incep sa se inmoaie. Se adauga faina si se face ca un sos. Se stinge cu apa clocotita, si se continua fierberea.
Cartofii curatati, spalati si t
Ciorba-de-salau-dreasa

CIORBA DE SALAU PROASPAT

Ciorba-de-salau-proaspat Se curata salaul de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza.
Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Cea
Ciorba-de-salau-proaspat

PESTE PRAJIT SALAU

peste-prajit-salau Se curata si se spala salaul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si put peste-prajit-salau

<< prima pagina   < inapoi  [1] 2   inainte >   ultima pagina >>

Te-ar mai putea interesa
monturi salau Monturi salau
retete culinare peste Alte retete culinare din peste




Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018