despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact ☰ MENIU

Retete novac

  • BORS DE NOVAC

    bors-de-novac

    Tocam ardeiul si ceapa marunt si le calim cu putin ulei. Cand sunt aproape moi, turnam peste cca 1 litru de apa, apoi taiem bucatile, zarzavaturile si le punem in apa. Cand supa de legume este aproape fiarta, punem borsul, orezul si bucatile de nova citeste tot


  • CIORBA DE NOVAC

    Ciorba-de-novac

    Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei.Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe.
    Dupa ce au fiert legumele se pune bulionul sau sucul de rosii, se adauga sarea si borsul...se mai lasa sa fiarba zece minute apoi se adauga novacul. citeste tot


  • CIORBA DE NOVAC DREASA

    Ciorba-de-novac-dreasa

    Morcovii si ceapa se curata, se spala, se taie julien si se calesc in ulei, prin inabusire, pana ce incep sa se inmoaie. Se adauga faina si se face ca un sos. Se stinge cu apa clocotita, si se continua fierberea.
    Cartofii curatati, spalati si t citeste tot


  • CIORBA DE NOVAC PROASPAT

    Ciorba-de-novac-proaspat

    Se curata novacul de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza.
    Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Cea citeste tot


  • CIORBA DE PERISOARE DIN NOVAC

    Ciorba-de-perisoare-din-novac

    Zarzavatul si ceapa, rasa prin razatoare cu gauri mari, se calesc 2 min cu 2 linguride ulei. Apoi totul se stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa fiarba pina cind se pregatesc perisoarele.
    Novacul, se curata de solzi si de piele citeste tot


  • CIORBA DE PESTE NOVAC

    ciorba-de-peste-novac

    Se curata de solzi novacul si de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in bucatele mici. Se pune intr-o cratita uleiul si s citeste tot


  • FILE DE NOVAC CU CARTOFI

    file-de-novac-cu-cartofi

    Se spala pestele se curata de eventualele oasele ramase, de pielite ramase dupa taiere. Se lasa putin la zvantat apoi se da cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele de 3-5 mm grosime. Se unge o tava cu ulei si se ase citeste tot


  • << prima pagina   < inapoi  [1] 2   inainte >   ultima pagina >>
  • Te-ar mai putea interesa

  • retete culinare peste

    Alte retete culinare din peste

  • inapoi la preparate din carne de peste

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc