pescuit

vanatoare

Retete fitofag

BORS DE FITOFAG

bors-de-fitofag Tocam ardeiul si ceapa marunt si le calim cu putin ulei. Cand sunt aproape moi, turnam peste cca 1 litru de apa, apoi taiem bucatile , zarzavaturile si le punem in apa. Cand supa de legume este aproape fiarta, punem borsul, orezul si bucatile de fito bors-de-fitofag

CIORBA DE FITOFAG

Ciorba-de-fitofag Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei.Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe.
Dupa ce au fiert legumele se pune bulionul sau sucul de rosii, se adauga sarea si borsul...se mai lasa sa fiarba zece minute apoi se adauga fitofagu
Ciorba-de-fitofag

CIORBA DE FITOFAG DREASA

Ciorba-de-fitofag-dreasa Morcovii si ceapa se curata, se spala, se taie julien si se calesc in ulei, prin inabusire, pana ce incep sa se inmoaie. Se adauga faina si se face ca un sos. Se stinge cu apa clocotita, si se continua fierberea.
Cartofii curatati, spalati si t
Ciorba-de-fitofag-dreasa

CIORBA DE FITOFAG PROASPAT

Ciorba-de-fitofag-proaspat Se curata fitofagul de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza.
Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. C
Ciorba-de-fitofag-proaspat

CIORBA DE PERISOARE DIN FITOFAG

Ciorba-de-perisoare-din-fitofag Zarzavatul si ceapa, rasa prin razatoare cu gauri mari, se calesc 2 min cu 2 linguride ulei. Apoi totul se stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa fiarba pina cind se pregatesc perisoarele.
Fitofagul, se curata de solzi si de pie
Ciorba-de-perisoare-din-fitofag

CIORBA DE PESTE FITOFAG

ciorba-de-peste-fitofag Se curata de solzi fitofagul si de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in bucatele mici. Se pune intr-o cratita uleiul si ciorba-de-peste-fitofag

FILE DE FITOFAG LA CUPTOR

file-de-fitofag-la-cuptor Se spala pestele se curata de eventualele oasele ramase, de pielite ramase dupa taiere. Se lasa putin la zvantat apoi se da cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele de 3-5 mm grosime. Se unge o tava cu ulei si se ase file-de-fitofag-la-cuptor

<< prima pagina   < inapoi  [1] 2   inainte >   ultima pagina >>

Te-ar mai putea interesa
retete culinare peste Alte retete culinare din peste




Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018