pescuit

vanatoare

Retete biban

BIBAN CU LAPTI SI ICRE

biban-cu-lapti-si-icre Dupa ce s-a curatat pestele se spala si se rumeneste in ulei, impreuna cu laptii. Prepararea sosului : -se caleste ceapa si se adauga icrele, lasand totul la foc mic 2-3 minute, se pune o lingura de faina apoi se stinge cu supa de carne, se aduga biban-cu-lapti-si-icre

BIBAN CU SAMPANIE

biban-cu-sampanie Dupa ce s-a curatit pestele se spala si se separa laptii. Se pune intr-o cratita jumatate de sticla de sampanie in care se adauga si laptii. Dupa ce a fiert la foc mic se adauga o lingurade faina si zeama de lamaie. Dupa ce s-a fiert separat pestele biban-cu-sampanie

CHIFTELE DE PESTE BIBAN

chiftele-de-peste-biban Se curata bibanul de piele, se dezoseaza si se spala. Se pune intr-un castron la muiat painea, se toaca ceapa cubulete mici. Daca este mare, se taie bucati bibanul si se da de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu usturoiul. Dupa ce am dat chiftele-de-peste-biban

CIORBA DE PERISOARE DIN BIBAN

Ciorba-de-perisoare-din-biban Zarzavatul si ceapa, rasa prin razatoare cu gauri mari, se calesc 2 min cu 2 linguride ulei. Apoi totul se stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa fiarba pina cind se pregatesc perisoarele.
Bibanul, se curata de piele si apoi se
Ciorba-de-perisoare-din-biban

CIORBA DE PESTE BIBAN

ciorba-de-peste-biban Se curata de solzi bibanul si de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in bucatele mici. Se pune intr-o cratita uleiul si s ciorba-de-peste-biban

ICRE DE PESTE BIBAN

icre-de-peste-biban Inainte de a pregati icrele de peste trebuie sa le dam putin cu sare si sa le tinem la frigider cel putin 3 zile. Se ia un castron mai adanc dar si destul de lat, si se pun icrele de biban cu putina zeama de la o lamaie, sau o lingura de mustar dulce icre-de-peste-biban

PESTE PRAJIT BIBAN

peste-prajit-biban Se curata si se spala bibanul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si pu peste-prajit-biban

<< prima pagina   < inapoi  [1] 2   inainte >   ultima pagina >>

Te-ar mai putea interesa
monturi biban Monturi biban
retete culinare peste Alte retete culinare din peste




Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018