pescuit

vanatoare

Retete avat

PESTE PRAJIT AVAT

peste-prajit-avat Se curata si se spala avatul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si put peste-prajit-avat

SARAMURA DE PESTE AVAT

saramura-de-peste-avat Pentru saramura de peste avat este necesara o tava pe care se aseaza un strat gros de sare cam de 3-4 milimetrii. Dupa ce a fost eviscerat si spalat, avatul se aseaza in tava pe stratul de sare. Cand este gata, pestele se curata crusta de sare, pen saramura-de-peste-avat

<< prima pagina   < inapoi  [1inainte >   ultima pagina >>

Te-ar mai putea interesa
monturi avat Monturi avat
retete culinare peste Alte retete culinare din peste




Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018