pescuit

vanatoare

peste prajit clean

Ingrediente reteta culinara :

Peste prajit clean


- 1 kg peste clean
- 150 g faina de grau
- 150 g malai
- sare
- usturoi
- lamaie
- ulei

Preparare reteta culinara :

Se curata si se spala cleanul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o farfurie intinsa se pune faina de grau, malaiul si putina sare, amestecanduu-se pana la omogenizare. Dupa ce a stat putin sa se scurga de apa, se ia pestele si se da pe toate partile, prin amestecul de faina de grau, malai si sare. In acelasi timp se ia o tigaie mai inalta si se toarna putin ulei. Dupa ce s-a incins uleiul se pun bucatile de peste care au fost date prin faina de grau, malai si sare. Se prajesc bucatile de clean pe toate partile apoi se scot pe servetele de bucatarie, ca sa se scurga uleiul de la prajit. Pestele prajit se aseaza pe o farfurie si se asezoneaza cu felii de lamie. Se serveste cald cu mamaliga si mujdei de usturoi.
Pofta buna !


ALTE RETETE PESTE CLEAN
retete culinare CLEAN Vezi aici toate retetele culinare din CLEAN



Te-ar mai putea interesa
monturi clean Monturi pentru pescuit la clean
nada clean Nade si momeli pentru pescuit la clean
retete culinare peste Alte retete culinare din alte specii de pesti
Login
Inregistrare
Resetare parola
Miercuri, 22 Mai 2019
solunar pescuit mai Solunar mai 2019