despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete peste Retete peste retete vanatoresti Retete culinare vanatoresti nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

icre de peste caras

  • Ingrediente reteta culinara :
    Icre de peste caras

  • 60 g icre de caras
    250 ml ulei
    1 lamaie
    1 lingura de mustar dulce
    1 pahar cu apa
    1 ceapa potrivita

  • Preparare reteta culinara :

  • Inainte de a pregati icrele de peste trebuie sa le dam putin cu sare si sa le tinem la frigider cel putin 3 zile. Se ia un castron mai adanc dar si destul de lat, si se pun icrele de caras cu putina zeama de la o lamaie, sau o lingura de mustar dulce. Se omogenizeaza bine, apoi vom incepe sa adugam cate putin ulei. Daca icrele de caras devin prea groase in timpul frecarii, se va adauga o lingurita de apa rece, pentru a le inmuia si inmulti. Se toaca o ceapa marunt si se adauga peste icre, cand acestea sunt aproape gata. Se amesteca totul si este gata de servit. Se pot aseza pe platou ornate cu masline si felii de rosii si lamaie.
  • Pofta buna !

  • ALTE RETETE PESTE CARAS

  • Caras la cuptor

    Carasul curatat, spalat, se taie bucati nu prea groase, se aranjeaza intr-o tava dreptunghiulara, se presara sare si piper, cimbru. Apoi, usturoiul taiat feliute, ceapa taiata feliute foarte subtiri, citeste tot

  • Ciorba de caras

    Se pun 4 litri apa pe foc cu putin ulei.Se toaca legumele si se pun la fiert in apa care fierbe.
    Dupa ce au fiert legumele se pune bulionul sau sucul de rosii, se adauga sarea si borsul...se mai citeste tot

  • Ciorba de caras dreasa

    Morcovii si ceapa se curata, se spala, se taie julien si se calesc in ulei, prin inabusire, pana ce incep sa se inmoaie. Se adauga faina si se face ca un sos. Se stinge cu apa clocotita, si se continu citeste tot

  • Ciorba de caras proaspat

    Se curata carasul de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza.
    Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosii citeste tot

  • Ciorba de perisoare din caras

    Zarzavatul si ceapa, rasa prin razatoare cu gauri mari, se calesc 2 min cu 2 linguride ulei. Apoi totul se stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa fiarba pina cind se pregatesc perisoar citeste tot

  • Ciorba de peste caras

    Se curata de solzi carasul si de maruntaie si se spala bine sub jet de apa. Se taie apoi in bucati potrivite. Se curata si se spala legumele apoi se dau prin razatoarea mare sau se toaca cu cutitul in citeste tot

  • Peste prajit caras

    Se curata si se spala carasul, dupa care se taie in bucati potrivite, in cazul in care pestele mai mare. Pestele se pune la zvantat, pe servetele de hartie sau pe un prosop de bucatarie. Intr-o far citeste tot

  • Salata de caras afumat

    Carasul afumat se trece prin masina de tocat impreuna cu merele curatate de coaja si seminte, ceapa si franzela.
    Se adauga uleiul si zeama de lamaie si se amesteca pana ce se obtine o pasta citeste tot

  • Salata de caras sarat

    Carasul se taie felii cu latimea de 1 cm. Cartofii se fierb si se taie felii subtiri. Ceapa se taie pestisori si se fierbe 10 min. in apa amestecata cu otet. Fasolea se fierbe separat, schimbandu-se citeste tot

  • retete culinare CARAS

    Vezi aici toate retetele culinare din caras

  • Te-ar mai putea interesa

  • monturi caras

    Monturi pentru pescuit la caras

    nada caras

    Nade si momeli pentru pescuit la caras

    retete culinare peste

    Alte retete culinare din alte specii de pesti

  • Adauga reteta culinara cu specific pescaresc