pescuit

vanatoare

Monturi buldo pentru clean

Denumire montura :

monturi buldo pentru clean


Specie peste :

CLEANDESCRIERE MONTURI BULDO PENTRU CLEAN

Click pe imagine pentru zoom
monturi-buldo-pentru-clean_6-7-2012-8-30-25_buldoclean.jpg
Monturi buldo pentru clean
Montura pentru pescuit la clean, cu bila de plastic buldo, are doua avantaje, poate avea rolul de lest si tine naluca la suprafata apei. Montura buldo pentru clean este folosita la pescuitul cu musca artificiala, dar si la pescuitul cu naluci mai usoare, pe care nu le putem lansa mai departe datorita greutatii scazute a acestora. In cazul nalucilor mai usoare, bila buldo joaca rolul de lest, astfel putem lansa pe distanta mai mare naluca. Ca naluci din clasa usoara amintim lingurite rotative nr. 0 sau nr. 1, voblere foarte usoare.
Cum realizam montura buldo pentru clean ?
Pentru pescuitul cu buldo pentru clean se foloseste o lanseta 2.10 - 4.20, mulineta din clasa mica - medie, fir principal gu grosimea de 0.16 mm - 0.18 mm, fir pentru struna de care se leaga musca artificiala sau naluca(lingurite rotative, voblere) cu grosimea de 0.12 mm - 0.16 mm. De retinut faptul ca naluca sau musca artificiala, trebuie sa fie la aproximativ 70 - 80 de centimetrii de bila de plastic, pentru a nu speria pestii din zona nalucii. Lansarea monturii se va face lin, aceasta trebuie urmarita in aer, astfel ca atunci cand se apropie de suprafata apei, trebuie sa franam firul putin pentru a permite nalucii sa atinga suprafata apei inaintea bilei de plastic buldo .


Te-ar mai putea interesa
retete clean Retete culinare
nada clean Nade pentru
monturi pescuit simple Monturi pescuit pentru alte specii de pesti

ALTE MONTURI PENTRU PESCUIT CLEAN
MONTURA DE PESCUIT CU PLUTA FIXA PENTRU PESCUITUL LA CLEAN
Montura pentru pescuit la clean, cu bila de plastic buldo, are doua avantaje, poate avea rolul de lest si tine naluca la suprafata apei. Montura buldo pentru clean este folosita la pescuitul cu musca

PLUTA FIXA CU MOMEALA ELICOPTER PENTRU CLEAN
Montura de pescuit cu pluta fixa pentru pescuitul la clean face parte din categoria monturilor de finete.
Materiale necesare realizarii monturii :
- varga ( simpla, fara mulineta ), cu d

Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 26 Aprilie 2018
solunar pescuit aprilie Solunar aprilie 2018