pescuit

vanatoare

pulpa de mistret umpluta

Ingrediente reteta culinara :

Pulpa de mistret umpluta


- 2 kg pulpa porc
- unt sau margarina
- 2 ardei grasi(galben si rosu)- 1 kilogram de ciuperci proaspete
- o conserva de ciuperci
- 3 cepe potrivite
- vin alb
- usturoi
- sare
- piper
- mustar

Preparare reteta culinara :

Se ia o cratita si se adauga o lingura de margarina sau o bucata de unt. Se toaca ardeiul gras si ceapa dupa care se adauga in cratita cu margarina sau unt. Se calesc putin, impreuna cu ciupercile din conserva pana incep sa se inmoaie. Se spala pulpa de mistret, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper, se aseaza pe deasupra umplutura de ciuperci proaspete, prajite inainte foarte putin, se ruleaza carnea strans dupa care se prinde cu scobitori, se aseaza pulpa de mistret in tava si se unge cu putin mustar, se adauga usturoiul pisat si ciupercile calite, dupa care se toarna putin vin alb. Se baga tava in cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 60 de minute. Dupa ce s-a rumenit bine, se scoate pulpa de mistret umpluta si se taie felii. Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau prajiti, alaturi de u pahar de vin alb sau rosu. Pulpa de mistret umpluta se poate servi si rece, ca aperitiv.

Info : Aceasta reteta culinara nu contine fotografie de prezentare


Va dorim pofta buna !

Alte retete vanatoresti din MISTRET
MISTRET CU FASOLE LA BORCAN MISTRET CU FASOLE LA BORCAN
Se spala carnea de mistret si se spala, se taie in bucatele mai mici si se pune la fiert impreuna cu zarzavatul. Se fierbe fasolea cu putina sare si piper apoi se amesteca cu carnea de mistret amestec

MISTRET CU FASOLE SI MURATURI MISTRET CU FASOLE SI MURATURI
Se pune cu o zi inainte fasolea intr-o oala cu apa. In primul rand se fierbe fasolea si se schimba apa de 2 - 3 ori. Se taie carnea de mistret in bucatele mai mici si se prajesc putin intr-o tigaie in

MISTRET CU MAZARE MISTRET CU MAZARE
Se curata carnea de mistret, se spala si se taie in bucati potrivite sub forma de cuburi. Se fierbe mazarea in apa cu sare daca aveti mazare cruda, in cazul in care mazarea este de la conserva trebuie

MISTRET CU VARZA MISTRET CU VARZA
Pentru preparearea retetei mistret cu varza trebuie sa spalam carnea de mistret, apoi se taie in bucatele potrivite. Se pune o cratita cu putin ulei, la incins si se calesc putin bucatile de carne. In

MISTRET CU VARZA DULCE SI ARDEI IUTE MISTRET CU VARZA DULCE SI ARDEI IUTE
Se curata se se spala ceapa apoi se toaca, cubulete. Ardeiul gras se curata de seminte se spala si se toaca cubulete. Rosiile se vor toca marunt si se aseaza intr-un castron separat de ceapa si ardei.

MISTRET LA CUPTOR MISTRET LA CUPTOR
Dupa ce s-a spalat carnea de mistret, se pune intr-o cratita cu apa si se baga la cuptor, la foc moale. Dupa aproximativ 2-3 ore se va aduga peste carne, vin alb, foi de dafin, sare, piper, cimbru, bo

PULPA DE MISTRET LA CUPTOR PULPA DE MISTRET LA CUPTOR
Se spala bine carnea si se sterge. Intr-un vas se va amesteca mustarul cu mierea. Cu amestecul rezultat se unge o tava, se aseaza carnea, se unge pulpa cu acelasi amestec apoi se presara usturoiul tai

SARMALE DE MISTRET CU VARZA ACRA SARMALE DE MISTRET CU VARZA ACRA
Se spala bine carnea si se curata de pe os, apoi se da prin masina de tocat carne impreuna cu ceapa care a fost calita inainte in untura sau ulei de foalrea soarelui. Compozitia rezultata se amesteca

SNITEL DE PORC MISTRET SNITEL DE PORC MISTRET
Dupa ce se curata carnea de pieliti, se taie in felii subtiri, se condimenteaza, se bat cu ciocanul de snitele, se dau prin faina de grau, apoi se pun intr-o tigaie la prajit. Dupa ce se prajesc snite

Login
Inregistrare
Resetare parola
Marti, 12 Decembrie 2017
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2017