pescuit

vanatoare

pulpa de mistret la cuptor

Ingrediente reteta culinara :

Pulpa de mistret la cuptor


o pulpa de mistret ( 1,5 - 2 kg )
2 linguri de mustar
5 catei de usturoi
2 -3 cepe potrivite
3 morcovi
1 lingura de miere
piper
sare
50 grame unt sau margarina

Preparare reteta culinara :

Se spala bine carnea si se sterge. Intr-un vas se va amesteca mustarul cu mierea. Cu amestecul rezultat se unge o tava, se aseaza carnea, se unge pulpa cu acelasi amestec apoi se presara usturoiul taiat feliute subtiri, ceapa taiata pestisori, morcovii taiati rondele si se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la rece o zi. Inainte de a prepara pulpa, se adauga 60 ml de coniac sau tuica, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor . Dupa aproximativ 50 minute se scoate tava din cuptor si se adauga cateva bucatele de unt sau margarina, apoi se da la cuptor pentru inca 30 de minute dar fara sa mai punem folia de aluminiu deasupra. Se serveste cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi si mujdei de usturoi.

Info : Aceasta reteta culinara nu contine fotografie de prezentare


Va dorim pofta buna !

Alte retete vanatoresti din MISTRET
MISTRET CU FASOLE LA BORCAN MISTRET CU FASOLE LA BORCAN
Se spala carnea de mistret si se spala, se taie in bucatele mai mici si se pune la fiert impreuna cu zarzavatul. Se fierbe fasolea cu putina sare si piper apoi se amesteca cu carnea de mistret amestec

MISTRET CU FASOLE SI MURATURI MISTRET CU FASOLE SI MURATURI
Se pune cu o zi inainte fasolea intr-o oala cu apa. In primul rand se fierbe fasolea si se schimba apa de 2 - 3 ori. Se taie carnea de mistret in bucatele mai mici si se prajesc putin intr-o tigaie in

MISTRET CU MAZARE MISTRET CU MAZARE
Se curata carnea de mistret, se spala si se taie in bucati potrivite sub forma de cuburi. Se fierbe mazarea in apa cu sare daca aveti mazare cruda, in cazul in care mazarea este de la conserva trebuie

MISTRET CU VARZA MISTRET CU VARZA
Pentru preparearea retetei mistret cu varza trebuie sa spalam carnea de mistret, apoi se taie in bucatele potrivite. Se pune o cratita cu putin ulei, la incins si se calesc putin bucatile de carne. In

MISTRET LA CUPTOR MISTRET LA CUPTOR
Dupa ce s-a spalat carnea de mistret, se pune intr-o cratita cu apa si se baga la cuptor, la foc moale. Dupa aproximativ 2-3 ore se va aduga peste carne, vin alb, foi de dafin, sare, piper, cimbru, bo

PULPA DE MISTRET UMPLUTA PULPA DE MISTRET UMPLUTA
Se ia o cratita si se adauga o lingura de margarina sau o bucata de unt. Se toaca ardeiul gras si ceapa dupa care se adauga in cratita cu margarina sau unt. Se calesc putin, impreuna cu ciupercile din

SARMALE DE MISTRET CU VARZA ACRA SARMALE DE MISTRET CU VARZA ACRA
Se spala bine carnea si se curata de pe os, apoi se da prin masina de tocat carne impreuna cu ceapa care a fost calita inainte in untura sau ulei de foalrea soarelui. Compozitia rezultata se amesteca

SNITEL DE PORC MISTRET SNITEL DE PORC MISTRET
Dupa ce se curata carnea de pieliti, se taie in felii subtiri, se condimenteaza, se bat cu ciocanul de snitele, se dau prin faina de grau, apoi se pun intr-o tigaie la prajit. Dupa ce se prajesc snite

CONT UTILIZATOR
utilizator utilizator
Duminica, 21 Decembrie 2014
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2014