despre pescuit
pescuit sportiv Acasa unde pescuim Unde pescuim anunturi gratuite Anunturi solunar Solunar contact Contact balti de pescuit Balti de pescuit monturi pescuit Monturi pescuit tehnici de pescuit Tehnici de pescuit noduri pescaresti Noduri Pescaresti retete Retete peste nade si momeli Nade si momeli imagini balti Imagini balti peisaje balti Peisaje balti capturi pesti Capturi pesti specii de pesti Specii de pesti pescuit video Pescuit video pescuit Pescuit bancuri cu pescari Bancuri cu pescari ☰ MENIU

desprepescuit.ro

  • Ingrediente reteta culinara :
    Friptura de mistret

  • carne de mistret
    untura de porc sau ulei de floarea soarelui
    sare
    piper
    boia de ardei
    frunzulite de dafin
    cartofi

  • Preparare reteta culinara :

  • Dupa ce se spala carnea se pune intr-un vas cu bait si se lasa la rece o zi. A doua zi se prajeste carnea in untura de porc sau ulei de floarea soarelui apoi se calesc putin legumele in uleiul (untura) ramas(a) de la carne. Se serveste cu cartofi natur sau piure de cartofi.



  • Va dorim pofta buna !
  • Alte retete vanatoresti din MISTRET

  • MISTRET CU FASOLE SI MURATURI

    Se pune cu o zi inainte fasolea intr-o oala cu apa. In primul rand se fierbe fasolea si se schimba apa de 2 - 3 ori. Se taie carnea de mistret in bucatele mai mici si se prajesc putin intr-o tigaie in citeste tot

  • MISTRET CU MAZARE

    Se curata carnea de mistret, se spala si se taie in bucati potrivite sub forma de cuburi. Se fierbe mazarea in apa cu sare daca aveti mazare cruda, in cazul in care mazarea este de la conserva trebuie citeste tot

  • MISTRET CU VARZA

    Pentru preparearea retetei mistret cu varza trebuie sa spalam carnea de mistret, apoi se taie in bucatele potrivite. Se pune o cratita cu putin ulei, la incins si se calesc putin bucatile de carne. In citeste tot

  • MISTRET CU VARZA DULCE SI ARDEI IUTE

    Se curata se se spala ceapa apoi se toaca, cubulete. Ardeiul gras se curata de seminte se spala si se toaca cubulete. Rosiile se vor toca marunt si se aseaza intr-un castron separat de ceapa si ardei. citeste tot

  • MISTRET LA CUPTOR

    Dupa ce s-a spalat carnea de mistret, se pune intr-o cratita cu apa si se baga la cuptor, la foc moale. Dupa aproximativ 2-3 ore se va aduga peste carne, vin alb, foi de dafin, sare, piper, cimbru, bo citeste tot

  • PULPA DE MISTRET LA CUPTOR

    Se spala bine carnea si se sterge. Intr-un vas se va amesteca mustarul cu mierea. Cu amestecul rezultat se unge o tava, se aseaza carnea, se unge pulpa cu acelasi amestec apoi se presara usturoiul tai citeste tot

  • PULPA DE MISTRET UMPLUTA

    Se ia o cratita si se adauga o lingura de margarina sau o bucata de unt. Se toaca ardeiul gras si ceapa dupa care se adauga in cratita cu margarina sau unt. Se calesc putin, impreuna cu ciupercile din citeste tot

  • SARMALE DE MISTRET CU VARZA ACRA

    Se spala bine carnea si se curata de pe os, apoi se da prin masina de tocat carne impreuna cu ceapa care a fost calita inainte in untura sau ulei de foalrea soarelui. Compozitia rezultata se amesteca citeste tot

  • SNITEL DE PORC MISTRET

    Dupa ce se curata carnea de pieliti, se taie in felii subtiri, se condimenteaza, se bat cu ciocanul de snitele, se dau prin faina de grau, apoi se pun intr-o tigaie la prajit. Dupa ce se prajesc snite citeste tot

  • Te-ar mai putea interesa

  • retete vanatoresti MISTRET

    Vezi toate retetele culinare din MISTRET

    retete culinare vanatoresti

    Alte retete culinate din vanat

  • Adauga reteta culinara cu specific vanatoresc