pescuit

vanatoare

ostropel de fazan

Ingrediente reteta culinara :

Ostropel de fazan


- fazan
- morcov
- ceapa
- ulei
- sare
- piper
- mazare
- usturoi
- foi de dafin

Preparare reteta culinara :

Se curata fazanul de pene, se eviscereaza, se spala bine si se portioneaza in bucati potrivite. Se curata morcovul, ceapa, rosiile si se taie in cubulete sau felii subtiri. Intr-o tigaie se pune putin ulei sau grasime apoi se adauga morcovul si se caleste putin. Cand morcovul incepe sa-si schimbe culoarea, adaugam ceapa si rosiile tocate marunt. Cand compozitia prinde culoare se adauga bucatile de fazan, o foaie de dafin, si se completeaza cu apa (aproximativ 3 pahare), se acopera cu capac si se lasa la foc mic. Din cand in cand se mai amesteca usor. Carnea de fazan trebuie sa fiarba putin inainte pentru a fi mai frageda. Cand scade apa adaugata, se condimenteaza cu sare, piper si usturoi tocat marunt. Ostropelul de fazan se poate servi cu mamaliga calda si muraturi.



Va dorim pofta buna !

Alte retete vanatoresti din FAZAN
FAZAN CU SMANTANA FAZAN CU SMANTANA
Dupa ce a fost lasat la fezandare aproximativ o saptamana, se scoate fazanul si se smulg penele, parleste la flacara apoi se spala, se sterge si se freaca cu piper si cu sare apoi se taie in bucati ma

FAZAN CU SOS DE VIN FAZAN CU SOS DE VIN
Dupa ce s-a fezandat fazanul se curata si se parleste cu flacara apoi se spala si se freaca cu sare si se lasa cam 50-60 minute.Se aseaza intr-o cratita unsa cu unt si cu un pahar de apa apoi se lasa

Login
Inregistrare
Resetare parola
Marti, 12 Decembrie 2017
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2017