pescuit

vanatoare

Balta pescuit Vladesti - Galati

Denumire balta pescuit :

VLADESTI

Judet balta pescuit:

Galati

Localitate balta pescuit :

Galati


Posibilitati de acces la balta de pescuit VLADESTI

Baltile se alfa pe directia de mers Galati - Vaslui - Oancea. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, avat, salau, oblete, biban.

Informatii si regulament pescuit la balta VLADESTI

taxa pescuit VLADESTI Taxa pescuit : 50 Lei
taxa navomodel VLADESTI Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza VLADESTI Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Galati
CASTRANOVA - Castranova, Galati
Balta este situata in apropierea localitatii Castranova la aproximativ 39 km de Craiova. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras, crap, rosioara.
CATUSA - Galati, Galati
Balta se afla pe directia de mers Galati -Tecuci . Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, platica, rosioara, biban.
CORNI - Galati, Galati
Balta se afla in vecinatatea localitatii Corni. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras, crap, rosioara.
COROD - Corod, Galati
Balta se afla pe directia de mers Tecuci- Matca - Corod. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : crap, caras, platica, biban, oblete.
COTUL CHIULUI - Stoicani, Galati
Balta se afla in vecinatatea localitatii Stoicani la aproximativ 28 km de Galati. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras, crap, rosioara.
LOZOVA - Branistea, Galati
Pe drumul intre Galati si Tecuci dupa ce iesi din loc. Branistea la 500 m se face un drum pietruit la dreapta care trece pe sub calea ferata. Dupa inca max 500 m. ajungeti la balta. Specii: Crap- Caras. Balta se afla pe directia
MATA ARADEANU - Oancea, Galati
Balta se afla in vecinatatea localitatii Oancea. Drumul este destul de bun dar atentie p etimp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, platica, salau, fitofag.
NAMOLOASA - Namoloasa, Galati
Balta este situata pe directia de mers Focsani - Nanesti - Namoloasa. Dupa biderica din Namoloasa se face un drum la dreapta care duce la balta . Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti :
OANCEA SLOBOZIA - Oancea slobozia, Galati
Baltile sunt situate in vecinatatea localitaii Slobozia. Drumul este destul de bun dar impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : ten, caras, biban, crap, fitofag, somn.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


CONT UTILIZATOR
utilizator utilizator
Sambata, 30 Aprilie 2016
solunar pescuit aprilie Solunar aprilie 2016