pescuit

vanatoare

Balta pescuit Unghi - Neamt

Denumire balta pescuit :

UNGHI

Judet balta pescuit:

Neamt

Localitate balta pescuit :

Dragomiresti


Posibilitati de acces la balta de pescuit UNGHI

Balta se afla in apropierea localitatii Dragomiresti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta UNGHI

taxa pescuit UNGHI Taxa pescuit :
taxa navomodel UNGHI Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza UNGHI Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Neamt
COMPLEX DANAILA - Roman, Neamt
Balta se afla in apropierea localitatii Roman. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CRAESTI - Roman, Neamt
Balta se afla in apropierea localitatii Roman. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
FERMA CARITAS - Sabaoani, Neamt
Balta se afla in apropierea localitatii Sabaoani. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca, rosioara.
IAZUL CHILII - Valea ursului, Neamt
Balta se afla in apropierea localitatii Valea Ursului. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
IAZUL FRASINEL - Piatra neamt, Neamt
Balta se afla in apropierea localitatii Cuejdi. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca. Pestele se plateste cu 15 Lei pe Kg.
IAZUL SAVINESTI - Savinesti, Neamt
Balta se afla in apropierea localitatii Savinesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, stiuca, clean, rosioara, oblete, biban, babusca.
LA MOLDOVEAN - Unghi dragomiresti, Neamt
Balta se afla in apropierea localitatii Unghi. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac.
LATES - Piatra neamt, Neamt
Balta se afla in apropierea localitatii Baratca. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca. Se poate lua acasa doar carasul, restul pes
NEGRITESTI - Negritesti, Neamt
Balta se afla in apropierea localitatii Podoleni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 19 August 2019
solunar pescuit august Solunar august 2019