pescuit

vanatoare

Balta pescuit Surduc - Timis

Denumire balta pescuit :

SURDUC

Judet balta pescuit:

Timis

Localitate balta pescuit :

Firdea


Posibilitati de acces la balta de pescuit SURDUC

Balta se afla in apropierea localitatii Firdea. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta SURDUC

taxa pescuit SURDUC Taxa pescuit : permis AJVPS
taxa navomodel SURDUC Taxa navomodel pescuit : permis AJVPS
taxa prinde si elibereaza SURDUC Taxa pescuit (prinde si elibereaza): permis AJVPS
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : Rasarit Apus
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Timis
BUCIUMAN - Sannicolau mare, Timis
Balta se afla in apropierea localitatii Sannicolau Mare. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CORNESTI 1 - Cornesti, Timis
Balta se afla in apropierea localitatii Cornesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
CORNESTI 2 - Cornesti, Timis
Balta se afla in apropierea localitatii Cornesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
GHIRODA - Timisoara, Timis
Balta se afla in apropierea localitatii Timisoara. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
OTVESTI - Otvesti, Timis
Balta se afla in apropierea localitatii Otvesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
PESCARIA DINAMIC - Timis, Timis
Balta se afla in apropierea localitatii Timis. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
SACOSU TURCESC - Sacos, Timis
Balta se afla in apropierea localitatii Sacos. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
URSENI - Urseni, Timis
Balta se afla in apropierea localitatii Urseni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 25 Iunie 2018
solunar pescuit iunie Solunar iunie 2018