pescuit

vanatoare

Balta pescuit Pripoana Albastra - Galati

Denumire balta pescuit :

PRIPOANA ALBASTRA

Judet balta pescuit:

Galati

Localitate balta pescuit :

Priponesti


Posibilitati de acces la balta de pescuit PRIPOANA ALBASTRA

Balta este situata in vecinatatea localitatii Priponesti la aproximativ 28km de Tecuci. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, biban, oblete, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta PRIPOANA ALBASTRA

taxa pescuit PRIPOANA ALBASTRA Taxa pescuit :
taxa navomodel PRIPOANA ALBASTRA Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza PRIPOANA ALBASTRA Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 3
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Galati
CASTRANOVA - Castranova, Galati
Balta este situata in apropierea localitatii Castranova la aproximativ 39 km de Craiova. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras, crap, rosioara.
CATUSA - Galati, Galati
Balta se afla pe directia de mers Galati -Tecuci . Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, platica, rosioara, biban.
COROD - Corod, Galati
Balta se afla pe directia de mers Tecuci- Matca - Corod. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : crap, caras, platica, biban, oblete.
COTUL CHIULUI - Stoicani, Galati
Balta se afla in vecinatatea localitatii Stoicani la aproximativ 28 km de Galati. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : caras, crap, rosioara.
LOZOVA - Branistea, Galati
Pe drumul intre Galati si Tecuci dupa ce iesi din loc. Branistea la 500 m se face un drum pietruit la dreapta care trece pe sub calea ferata. Dupa inca max 500 m. ajungeti la balta. Specii: Crap- Caras. Balta se afla pe directia
MATA ARADEANU - Oancea, Galati
Balta se afla in vecinatatea localitatii Oancea. Drumul este destul de bun dar atentie p etimp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, platica, salau, fitofag.
NAMOLOASA - Namoloasa, Galati
Balta este situata pe directia de mers Focsani - Nanesti - Namoloasa. Dupa biderica din Namoloasa se face un drum la dreapta care duce la balta . Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti :
OANCEA SLOBOZIA - Oancea slobozia, Galati
Baltile sunt situate in vecinatatea localitaii Slobozia. Drumul este destul de bun dar impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : ten, caras, biban, crap, fitofag, somn.
POTCOAVA - Branistea, Galati
Balta se afla pe directia de mers Tecuci - Galati la aproximativ 27 Km de Galati. Drumul este destul de bun dar impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : ten, caras, biban, crap, fitofag, oblete, babusca, somn.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 13 Decembrie 2018
solunar pescuit decembrie Solunar decembrie 2018