pescuit

vanatoare

Balta pescuit Mihailesti - Buzau

Denumire balta pescuit :

MIHAILESTI

Judet balta pescuit:

Buzau

Localitate balta pescuit :

Coltaneni


Posibilitati de acces la balta de pescuit MIHAILESTI

Balta se afla in vecinatatea localitatii Coltaneni comuna Mihailesti, pe directia de mers Urziceni - Buzau. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, regina, caras, ten .

Informatii si regulament pescuit la balta MIHAILESTI

taxa pescuit MIHAILESTI Taxa pescuit : 80 Lei
taxa navomodel MIHAILESTI Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza MIHAILESTI Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate :
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 24 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare : daALTE BALTI DE PESCUIT DIN Buzau
BALTA AJVPS BALASTIERA - Buzau, Buzau
Balta este situata pe directia de mers Buzau - Braila.Imediat la iesirea din Buzau se face un drum la stanga si se merge aproximativ 1 km pana la balta. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara
BOLDU - Boldu, Buzau
Balta este situata in apropierea localitatii Rm. Sarat la aproximativ 19km . Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, oblete, rosioara, regina, caras, ten .
GHERGHEASA - Ramnicu sarat, Buzau
Balta se afla in vecinatatea localitatii Ramnicu-Sarat. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, regina, caras, ten .
LUCIU - Luciu, Buzau
Balta se afla pe directia de mers Rusetu-Pogoanele - Cilibia - Pogoanele - Urziceni - Luciu. La iesirea din localitatea Luciu se zaresc pe partea stanga niste plopi inalti, care indica drumul pana la balta. Drumul este destul de b
MOCEARU - Brailesti, Buzau
Balta se afla pe directia de mers Bucuresti - Buzau - Parscov - Bratilesti - Lacul Mocearu. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, rosioara, regina, caras, oblete .
PLASOIU - Amara, Buzau
Balta se afla pe directia de mers Ramnicu Sarat - Braila - Balta Alba - Amara. La iesirea din localitatea Amara se face stanga pe un drum pietruit spre Stavarasti - Plasoiu, apoi se face pe primul drum la stanga si se merge aproxi
PRESIM - Buzau, Buzau
Balta este situata pe directia de mers Buzau - Nehoiu. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, regina, caras, ten, oblete .
PUIESTI - Puiesti de jos, Buzau
Balta se afla pe directia de mers Ramnicu Sarat - Braila - Puiesti. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, regina, caras, ten .
ROSIORU - Rosioru, Buzau
Balta este situata pe directia de mers Buzau - Ramnicul Sarat - Cilnau - Bobocu - Rosioru. Drumul este destul de bun . Specii existente de pesti : biban, crap, rosioara, oblete, babusca, regina, caras, ten .
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 25 Iunie 2018
solunar pescuit iunie Solunar iunie 2018