pescuit

vanatoare

Balta pescuit Mailat - Arad

Denumire balta pescuit :

MAILAT

Judet balta pescuit:

Arad

Localitate balta pescuit :

Mailat


Posibilitati de acces la balta de pescuit MAILAT

Pe directia de mers Arad - Timisoara, din localitatea Vinga se urmareste indicatorul spre Mailat. Drumul pana la balta este impracticabil pe timp ploios. Specii de pesti existente : crap, caras, babusca, rosioara.

Informatii si regulament pescuit la balta MAILAT

taxa pescuit MAILAT Taxa pescuit :
taxa navomodel MAILAT Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza MAILAT Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate :
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Arad
ARADUL NOU - Adea, Arad
Pe directia de mers catre Arad - Timisoara dupa ce se trece podul peste Mures, se face dreapta pe a treia strada . Specii de pesti existente : caras, crap, somn.
BALASTIERA ALBASTRA - Vladimirescu, Arad
Balta se afla in Arad. Specii de pesti : crap, caras.
BALASTIERA CICIR - Cicir, Arad
Pe directia de mers Arad - Deva, imediat dupa iesirea din Cicir se face un drum la stinga peste liniile de tramvai. Specii de pesti existenti : crap, caras, stiuca, babusca, rosioara, somn.
BALASTIERA LIPOVA - Lipova, Arad
Pe directia de mers Arad - Deva, la aproximativ 29 de km de Arad se trece peste pod spre Lipova.Dupa traversarea podului se face un drum la dreapta spre o balastiera Dupa 8-900 metri se face un drum la dreapta si se intra prin bal
BOCSIG - Bocsig, Arad
Pe directia de mers Deva - Arad intre localitatile Bocsig si Ineu, aproximativ la 4,5 Km de Ineu. Drumul este destul de bun . Specii de pesti existenti : caras, crap, somn, babusca, oblete.
CRIMATEX - Iratosu, Arad
Balta este situata la aproximativ 6 km de Arad,pe directia de mers Arad - Variasul Mic. Specii de pesti existente: caras, crap, somn .
FIRITEAZ - Firiteaz, Arad
Pe directia de mers Arad - Timisoara, dupa ce seintra in Sagu se face un drum la dreapta spre Cruceni. Inainte de intrarea Firiteaz se vede balta pe stanga. Drumul este impracticabil pe timp de ploaie. Specii existente de pesti :
GHIOROC - Arad, Arad
Pe directia de mers Arad - Deva, dupa aproximativ 17 km de la iesirea din Arad, se face un drum la stanga dupa care se mai merge arpoximativ 1,8 km si se ajunge la balti.Drumul este destul de bun . Specii de pesti existenti : cra
MURESUL MORT - Sambateni, Arad
Pe directia de mers Arad - Deva la aproximativ 18 km de Arad se face un drum la dreapta din Sambateni spre Paulis. Urmariti indicatorul (balastiera). Specii de pesti existenti : caras, crap, paltica, somn, stiuca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Joi, 26 Aprilie 2018
solunar pescuit aprilie Solunar aprilie 2018