pescuit

vanatoare

Balta pescuit Iernut - Mures

Denumire balta pescuit :

IERNUT

Judet balta pescuit:

Mures

Localitate balta pescuit :

Iernut


Posibilitati de acces la balta de pescuit IERNUT

Balta se afla in apropierea localitatii Iernut. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.

Informatii si regulament pescuit la balta IERNUT

taxa pescuit IERNUT Taxa pescuit : 35 Lei
taxa navomodel IERNUT Taxa navomodel pescuit :
taxa prinde si elibereaza IERNUT Taxa pescuit (prinde si elibereaza):
numar undite Numar undite utilizate : 4
cantitate peste Cantitate de peste ce poate fi retinuta : 5 Kg
perioada pescuit Perioada pescuit : 12 ore
posibilitati cazare Posibilitati de cazare :ALTE BALTI DE PESCUIT DIN Mures
BEZUDIU - Chibed, Mures
Balta se afla in apropierea localitatii Chibed. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
COPAND - Ludus, Mures
Balta se afla in apropierea localitatii Ludus. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
FARAGU - Faragu, Mures
Balta se afla in apropierea localitatii Faragu. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
MOLDOVAN - Tarnaveni, Mures
Balta se afla in apropierea localitatii Tarnava Mica. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca. Pestele se plateste cu 15 Lei pe Kg.
PARMES FANATE - Band fanate, Mures
Balta se afla in apropierea localitatii Fanate. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
SAULIA - Saulia, Mures
Balta se afla in apropierea localitatii Saulia. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, stiuca, ten, novac, oblete, biban, babusca.
TAURENI - Taureni, Mures
Balta se afla in apropierea localitatii Taureni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
UILAC - Sighisoara, Mures
Balta se afla in apropierea localitatii Vanatori. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
VALENI - Valeni, Mures
Balta se afla in apropierea localitatii Valeni. Drumul este destul de bun dar atentie pe timp de ploaie. Specii existente de pesti : stiuca, caras, crap, fitofag, novac, oblete, biban, babusca.
Cauti un loc de pescuit ? Scrie numele aici :


Login
Inregistrare
Resetare parola
Luni, 23 Aprilie 2018
solunar pescuit aprilie Solunar aprilie 2018